708
Unieke vloertegels voor de woonkamer
Gepubliceerd: 25-05-2023

De woonkamer is een populaire ruimte om keramische tegels toe te passen. Keramiek op de vloer heeft dan ook een aantal belangrijke voordelen en daarnaast is het een erg stijlvolle optie, verkrijgbaar in uiteenlopende designs, vormen en kleuren. Laat je inspireren door de laatste trends voor de woonkamervloer. 

Unieke opties aan woonkamer tegels

De woonkamer is misschien wel de belangrijkste ruimte in huis. Hier kom je samen met familie en vrienden en maak je mooie momenten mee. Een perfect woonkamer interieur is dan ook belangrijk om je helemaal thuis te voelen in je huis. Met stijlvolle woonkamer tegels creëer je een belangrijke basis.

unieke-opties-aan-woonkamer-tegels.png

inspiratiebrochures1.png

De voordelen

Er zijn een aantal belangrijke voordelen van keramische tegels voor de woonkamer. Het is een drukbezochte ruimte, dus een goede bescherming van de vloer is een must. Keramiek is gemaakt van hard, duurzaam materiaal waardoor het erg krasvast is en de tegels dus lang mooi blijven. Daarnaast is het materiaal waterafstotend en goed bestand tegen vocht en vuil. Schoonmaken is heel gemakkelijk en de tegels zijn erg onderhoudsvriendelijk. Perfect dus voor een ruimte als de woonkamer. 

keramische-tegels-voordelen.png

De nieuwste stijlen tegels

Er zijn een aantal populaire tegelstijlen voor de woonkamer, waarmee je het perfecte interieur kunt creëren. Keramische vloertegels voor de woonkamer zijn namelijk te verkrijgen in uiteenlopende designs, kleuren en vormen. Hiermee combineer je gemakkelijk de perfecte tegels tot een uniek woonkamer interieur. Hieronder volgen een aantal voorbeelden. 

nieuwste-stijl-tegels.png

Houtlook in de woonkamer

In de woonkamer zijn tegels met houtlook erg populair op de vloer. Je kunt de tegels leggen in diverse patronen, zoals een visgraat, Hongaarse punt of recht tegen elkaar aan. Er zijn verschillende kleuren beige, bruin, grijs, zwart en wit verkrijgbaar. Hierdoor past een houtlook vloer in elke interieurstijl.

houtlook-in-de-woonkamer.png

Betonlook voor de vloer

Wanneer je een industriële inrichting van de woonkamer wilt creëren, zijn betonlook tegels een goede optie. Niet alleen geven ze een robuuste uitstraling, ze geven ook een strakke afwerking aan de ruimte. Naast betonlook is er een nieuwe stoere trend, namelijk een roestlook design. Ook deze geeft een unieke industriële look aan je woonkamer.

betonlook-voor-de-vloer.png

Chique marmerlook 

Een ultieme chique look is te realiseren met marmerlook tegels. Deze hebben de voordelen van keramische tegels, maar met een luxueus marmerlook design. Verkrijgbaar in kleuren als beige, grijs, wit of zwarte marmerlook voor een ultieme chique woonkamer. 

Welke look is jouw favoriet? Vergeet niet de mogelijkheid om diverse tegels te combineren. Zo staan marmerlook of betonlook tegels ook prachtig bij een houtlook vloer. Voor welke stijl je ook gaat, het is allemaal mogelijk met keramische tegels voor de woonkamer. 

chique-marmerlook.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide