4613
In dit seizoen spenderen we veel meer tijd binnen. Een mooie gelegenheid om je huis een nieuwe uitstraling te geven. Een uiterst geschikte manier om dit te doen, is het gebruiken van binnentegels. Je zult je nog verbazen wat er allemaal betegeld kan worden in je woning!
Gepubliceerd: 04-10-2019 Laatste update: 05-11-2019

In dit seizoen spenderen we veel meer tijd binnen. Een mooie gelegenheid om je huis een nieuwe uitstraling te geven. Een uiterst geschikte manier om dit te doen, is het gebruiken van binnentegels. Je zult je nog verbazen wat er allemaal betegeld kan worden in je woning!

 

Keramiek op de vloer en aan de wand

Natuurlijk zijn er veel verschillende soorten tegels, maar een die erboven uit springt is de keramische vloertegel. Je verwacht het misschien niet van een vloer dat het materiaal van keramiek is. Hoewel keramiek zich vooral leent als vazen en bloempotten, is het ook zeer geschikt als vloertegel. Deze tegelsoort is namelijk onderhoudsarm en in alle kleuren verkrijgbaar, inclusief designs. Dit maakt dat je met deze tegelsoort gegarandeerd een mooie vloer krijgt die bij jouw inrichting past.

Als je dan toch bezig bent met de vloer te renoveren, kun je net zo goed ook een wand meepakken. Keramische tegels zijn namelijk ook te gebruiken om de wand mee te betegelen. Een perfecte ruimte daarvoor is bijvoorbeeld de badkamer. Deze wandtegels zijn bestand tegen vetten en zuren en daardoor is het niet erg als er viezigheid op komt. Daarnaast is het, net als de vloertegel, heel eenvoudig schoon te maken.  Echter zijn deze tegels ook goed te gebruiken in de woonkamer, waarbij je deze leefruimte een chique en warme uitstraling geeft.

Keramisch parket

Een ander voorbeeld van een tijdloze verwerking van keramiek in het huis, is keramisch parket. Het is net of er hout ligt inhuis, maar niets is minder waar. Keramiek kan namelijk vele vormen aannemen, waaronder ook een prachtige houtlook. Het voordeel van keramiek tegenover echt hout is het gebruikersgemak. Waar echt parket moet worden onderhouden met olie, lak of was, is enkel stofzuigen bij de keramische variant al voldoende. Daarnaast is dit parket ook nog eens geschikt voor de tuin.

Creatief met tegels

Het maakt dus niks uit dat het de komende tijd regenachtig weer is, want met bovenstaande actie heb je een leuk project in het vooruitzicht. Het grote voordeel van deze tijdloze tegels, is dat het perfect te matchen is. Je kan dus je creativiteit uitleven en van een ruimte een waar tegelwalhalla maken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide