1793
Nibostone
Gepubliceerd: 24-10-2012 Laatste update: 08-05-2022

Iedere stijlliefhebber is het erover eens. Een mooi interieur creëer je niet alleen met stijlvolle meubelen en decoraties. Minstens zo belangrijk is de vloer, want die bepaalt voor een groot deel het karakter van de woning. Met een mooie vloer zorg je voor een heel eigen sfeer.

Wie gaat voor klasse en allure, kiest voor natuursteen. Daarmee maak je een woning pas echt uniek. Natuursteen leeft. Iedere steen is miljoenen jaren oud, geen vloer is dus hetzelfde. De natuursteen is er bovendien voor iedere smaak. Net of de natuur het zelf zo bedoeld heeft. Een traditionele kalkstenen vloer, prachtig wit marmer, wat strakkere grijze tegels of liever Bourgondische stenen? Ontdek zelf hoeveel mogelijkheden er zijn...

De materialen komen van vaste steengroeves uit meer dan dertig landen. Het zijn alleen de allermooiste stenen die de reis naar Limburg maken. "We hebben onze eigen lijn natuurstenen vloertegels", vertelt directeurMaurice van Nieuwenborg. "Die lijn wisselt constant. We volgen de trends en zijn continu op zoek naar nieuwe, exclusieve producten. Van de partijen die binnenkomen, wordt maar een beperkt aantal vloeren gelegd. Daarna is de partij gewoon op. Je vindt nooit meer precies dezelfde soort. Daarom nummeren wij de blokken waarbij de uiteindelijke selectie overeenkomt met het bloknummer. Dat benadrukt nog maar eens hoe bijzonder onze natuursteencollectie is. Je hebt echt iets heel exclusiefs in huis."

Bijzondere stijlen
Nibo Stone heeft een ruime showroom in Venlo en in Vianen Hier kunnen bezoekers de vloeren echt beleven. Er zijn verschillende stijlruimtes gecreëerd, volledig ingericht met prachtige meubels en beelden. Ook van natuursteen, want Nibo Stone is heel compleet. Je kunt er naast vloeren ook terecht voor de prachtigste stenen schouwen, tuindecoratie en accessoires.

Talloze mogelijkheden
In de collectie van Nibo Stone vind je leisteen, kwartsiet, marmer, kalksteen, graniet en hardsteen. Stuk voor stuk materialen van de hoogste kwaliteit.Maurice: "Natuursteen is in principe een aanschaf voor het leven. Het gaat lang mee. Onderhoud heb je eigenlijk niet. Het biedt ook ontzettend veel mogelijkheden. Voor vloerverwarming bijvoorbeeld. Noodzakelijk is het niet, want natuursteen neemt de warmte van de omgeving aan. Maar voor wie extra warmte wil creëren is het een hele goede mogelijkheid." Natuursteen oogt niet alleen prachtig in de woonkamer, ook in de rest van het huis voegt het iets speciaals toe. Een natuurstenen trap geeft een woning een bijzondere uitstraling. In de keuken is het ook erg mooi. Denk maar aan natuurstenen werkbladen. De badkamer krijgt met natuursteen eveneens die extra luxe uitstraling. En ook in de tuin is het uniek. Een terras krijgt ineens een heel andere sfeer. Bovendien kom je buiten nooit problemen tegen met natuursteen. Het is niet voor niets een natuurproduct.

Naast een bijzondere vloer uit de Nibo® Collectie, levert Nibo Stone bijzondere creaties van natuursteen. Speciaal geselecteerde platen van diverse natuursteensoorten worden op maat gezaagd en gelegd in ieder gewenst patroon. Dit kan een eigen ontwerp zijn of een ontwerp dat in samenwerking met een designstudio is gemaakt naar wens van de klant. Prijs op aanvraag.

 

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide