2071
De 5 voordelen van tegels op de vloer
Gepubliceerd: 05-11-2020

Een nieuwe woning? Of gaat u renoveren? Eigenlijk is de vloer het allereerste onderdeel van het interieur waar over nagedacht moet worden. De vloer beslaat een heel groot deel van het woonoppervlak én is zeer bepalend voor het kleurenpalet van de verdere inrichting. Keramische tegels zijn tegenwoordig niet meer weg te denken als ‘vloerbekleding’ en dat heeft nogal wat voordelen. Hieronder even de voordelen op een rij:

 

Uitstraling

Met tegels kunt u voor een groot deel de uitstraling van uw interieur beïnvloeden; waar houtlook een warme sfeer geeft, kunt u met een metallic vloer gaan voor een superluxe uitstraling. En een terrazzo-tegelbrengt direct de sfeer van vroeger in uw woning! Elke keuze geeft een andere uitstraling; denk eens aan het verschil tussen een glanzende marmerlook op de vloer ten opzichte van een Portugees tegeltje.

01_Uitstraling.jpg

Slijtvast

Keramische tegels zijn nagenoeg onverwoestbaar! Kinderen, huisdieren, feestjes en partijen; geen probleem voor een tegelvloer. Zoekt u een vloer die er over 20 jaar nog uitziet als nieuw, kies dan voor een tegel met een hoge slijtweerstandsklasse.

02_Slijtvast.jpg

Onderhoud

Keramische tegels vergen weinig onderhoud: stofzuigen wanneer nodig en af en toe afnemen met lauw water en schoonmaakazijn is al voldoende. Een kind kan de vloer doen. U kunt de vloer periodiek nog voorzien van een extra beschermlaag. Dit onderhoudsmiddel werkt water- en vuilafstotend.

03_Onderhoud.jpg

Perfect in combinatie met waterpomp of vloerverwarming

Tegels zijn ideale warmte- én koudegeleiders. Ideaal voor uw portemonnee en het klimaat in huis. Moderne warmtepompen leveren warmte met 10 graden verschil ten opzichte van de gewenste kamertemperatuur. En dan is een vloer die zijn warmte goed afgeeft extra belangrijk. En wat te denken van de hete zomers in de toekomst:tegels houden de vloer heerlijk koel. Met uw keuze voor  keramische tegels kunt u tot 50% op verwarmings- én koelingskosten besparen!


04_Perfect_in_combinatie_met.jpg


In oneindig veel varianten leverbaar

Tegels zijn verkrijgbaar in elke denkbare kleur, afmeting, soort en afwerking: houtlook, textiellook, metalliclook, betonlook, steenlook, marmerlook, tegels met een glinstertje, mozaïek, hoogglans-of en matte afwerking. En in alle mogelijke formaten, van hexagoon, metrotegel tot XXL-tegels van 120x240. 

En denk ook eens aan een betegelde wand in de hal of woonkamer, als accent!

05_In_oneindig_veel_varianten.jpg

Rijvo Interieur in Purmerend is al meer dan 20 jaar dé specialist als het om tegels gaat. Daarnaast vindt u bij ons ook sanitair, keukens, meubelen en nog veel meer voor uw interieur. Wij hebben ook de vakmensen in huis die alles kunnen aanbrengen in uw woning. Kom eens langs in onze showroom van 4000 m²en laat u inspireren!

www.rijvo.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide