1768
Alle kanten op met vloertegels

Ze zijn onderhoudsvriendelijk, te verkrijgen in elke kleur en stijl en krasbestendig; we hebben het over vloertegels. Ben jij op zoek naar een vloer waar je jarenlang van kunt genieten, zonder dat het je de hoofdprijs kost? Dan introduceert Wonenonline je graag in de wondere wereld van vloertegels. In dit artikel lees je alles over wat je met deze geweldige vloeren kunt – een tipje van de sluier; alle kanten op!

Voordelen van vloertegels

Een vloer is verschrikkelijk belangrijk voor de stijl van je inrichting. Je kunt de duurste meubelen hebben en je muur vol sfeervolle schilderijen; als je vloer niet klopt, dan is er toch wat mis in de uitstraling van je interieur. Of je nu op zoek bent naar een donkere vloer of een houten vloer, je wilt graag dat er op de vloer geleefd kan worden. Vloertegels zijn daarom een perfecte keuze; ze zijn gemakkelijk te leggen, daarbij gemakkelijk schoon te houden, krasbestendig en verkleuren in de jaren niet door licht. Daarbij zijn vloertegels ook nog eens heel betaalbaar. Wat wil je nog meer?!

Verschillende soorten vloertegels

Het fijne is dat vloertegels in werkelijk elke stijl en kleur te verkrijgen zijn. Ben je op zoek naar een vloer die helemaal past bij je bohemian inrichting? Ga dan voor kleurrijke Portugese vloertegels, die maken je wereldse sfeer in je woning helemaal af. Het hart van liefhebbers van een strak, Scandinavisch design gaat sneller kloppen van prachtige natuursteen vloertegels. Ook kun je vloertegels inzetten die nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. Van graniet tot klassiek, van vintage tot landelijk: met vloertegels kun je echt alle kanten op. Welke stijl past het mooiste in jouw woning?

Vloertegels in jouw woning

Heb jij de vloertegels van je dromen gespot? Dan is het alleen nog een kwestie van de tegels leggen om te genieten van je nieuwe prachtige vloer. Natuurlijk kun je een vakman de tegels laten leggen, maar je kunt bij vloertegels ook gewoon zelf aan de slag. Onze tip: zorg dat je goed voorbereid bent, dan kan er maar weinig mis gaan. Als jij alle benodigdheden voor de tegellijm, een tegelpotlood en een roller of kwast hebt en natuurlijk je vloer goed hebt opgemeten, leg jij in een oogwenk je eigen tegelvloer. Iets om trots op te zijn!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners