5705
Zorgeloos decoreren met vinyl vloerkleden collectie
Gepubliceerd: 17-10-2018

Zin in een kleurrijke en praktische update van je interieur? Met een nieuw vloerkleed uit de collectie Finally Vinyl™ van Tarkett haal je een hippe sfeermaker in huis. Groot voordeel is dat de kleden gemaakt zijn van Premium Vinyl waardoor water, vuil en vlekken eenvoudig te verwijderen zijn. De vloerkleden kunnen intensief worden gebruikt en hebben een luxe look door de afwerking met een feston rand en antislip onderzijde. In een handomdraai is jouw kamer sfeervol en comfortabel. Met 16 verschillen dedessins in diverse kleuren en verdeeld in de thema’s Graphics, Botanical, Street Art en Basics is er voorelke stijl of smaak wel een vloerkleed dat past.

 

  9_Mixed-Materials_Pink_Finally-Vinyl_Dessotarkett.nl.png

inspiratiebrochures1.png

DESIGN KLEED VOOR IN ELKE KAMER

De Finally Vinyl™ collectie is een vloerkleden concept mede ontworpen door interieurarchitect Odette Exvoor Tarkett. De inspirerende patronen, van moderne grafische prints tot florale dessins, in hedendaagse kleuren geven elk interieur een echte ‘boost’. Perfect te combineren met een houten, stenen of betonlookvloer. De kleden geven direct comfort en gezelligheid.

Stylingtip: Laat de trendy kleuren uit het vloerkleed terugkomen in de rest van het interieur en gebruik inde styling met accessoires één felle contrasterende accentkleur.

13_Wood-Herringbone_Blue_Finally-Vinyl_Dessotarkett.nl.png

GROEP 1: GRAPHICS

Grafische patronen zien we in alle woontrends terug. Ze maken de sfeer in huis modern, decoratief en kunstzinnig. De Finally Vinyl™ collectie bestaat uit gedessineerde vloerkleden verdeeld in vier groepen.De groep Graphics inspireert met grafische dessins, van streepdessins tot hexagon en van visgraatpatroon tot monumentale cirkel motieven. De Graphics vloerkleden hebben een standaard formaat van ca. 170 x 230 cm. Prijs: € 349,95.

Stylingtip: Met een vloerkleed uit de Finally Vinyl™ collectie creëer je snel en gezellig een apart hoekje in huis. Dankzij de opvallende print is een lees- of speelhoek al snel ‘gemarkeerd’.

10_Wood-Circle_Black_Finally-Vinyl_Dessotarkett.nl.png

MATERIALEN MIX Zorgeloos stylen in de eetkamer doe je met het vloerkleed Wood Circle uit de collectie Finally Vinyl™ van Tarkett. Een kleed met de look van een in patroon gelegde vloer van marmer en hout. Zonder problemen kan je dit kleed onder de eettafel neerleggen voor een decoratief effect. Tegelijkertijd is het kleed bestand tegen vlekken of vuil en is makkelijk schoon te maken. Dat is wel zo handig onder de eettafel!

24_Leaves_Tropical_180517-40326_Finally-Vinyl_Dessotarkett.nl.png

GROEP 2: BOTANICAL

Haal de natuur naar binnen met botanische dessins, planten, bloemen en natuurlijke materialen zoals hout en rotan. Dit doe je makkelijk en betaalbaar met de nieuwe kleden uit de serie Botanical van de Finally Vinyl™ collectie. Het interieur fleurt er van op en wordt minder ‘hard’ dankzij de ronde vorm van de kleden. De print van grote tropische Monstera en Varen bladeren vermengen meteen met de andere naturelle kleuren in de ruimte. Al snel ontstaat zo een serre en binnentuin gevoel.

17_Dragonfly_Grey_2_Finally-Vinyl_Dessotarkett.nl.png

KINDERFEEST

Het vinyl vloerkleed Dragonfly is niet alleen decoratief, het spreekt ook tot de verbeelding van kinderen die er zonder problemen op kunnen spelen, eten en drinken. Dus niets aan de hand als er een ‘ongelukje’ gebeurt met limonade of een taartje; in een handomdraai is dit vloerkleed weer schoon en zonder vlekken kan er weer gespeeld worden.

14_Flowers-White_180517-40338_Finally-Vinyl_Dessotarkett.nl.png

HAAL BUITEN NAAR BINNEN

De ronde kleden uit de Botanical serie van de Finally Vinyl™ collectie zijn gedecoreerd met fotoprints van bloemen, libellen en tropische bladeren. De magie van flora en fauna beleef je nu binnen en het voordeel is dat de kleuren nog steeds natuurlijk zijn en daardoor nooit ‘uit de mode’ maar juist tijdloos en mooi. De doorsnede van de Botanical kleden zijn ca. 200 cm. Prijs: € 349,95.

Stylingtip: leg het ronde Flowers kleed een klein stukje onder je bed en niet helemaal symmetrisch in het midden maar rechts of links onder 1 poot van het bed. Dit geeft een speels effect in de ruimte!

3_Feminist_Blue_2_Finally-Vinyl_Dessotarkett.nl.png

GROEP 3: STREET ART

De Street Art kleden zijn bedoeld voor in de kinderkamer en je maakt er een kunstzinnig en vrolijk statement mee. Daarbij komt nog eens dat de akoestiek en het comfort in het interieur verbetert. Het formaat is ca.125 x 200 cm met als voordeel dat het hierdoor in kleine kamers goed toepasbaar is. Prijs € 274,95.

GROEP 4: BASICS

Natuurlijk zijn er in deze uitgebreide Finally Vinyl™ collectie ook unikleurige kleden die de optiek hebben van beton en natuursteen in de kleuren Beige, Denim, Grey en Mustard. Deze kleden passen bij alle woonstijlen en hebben een natuurlijke en neutrale look. Het formaat van de Basics kleden is ca. 200 x 300 cm. Prijs € 399,95.

Duurzaamheidstip: Voor alle vinyl kleden geldt dat het materiaal geen schadelijke weekmaker bevat, een lage emissie waarde heeft en recyclebaar is. Het afval dat ontstaat tijdens het productieproces wordt door Tarkett hergebruikt.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide