4337
Vloerkleden trends
Gepubliceerd: 09-03-2017 Laatste update: 04-04-2019

Het vloerkleed is de laatste jaren weer zeer populair geworden. Voor elk interieur is wel een passend exemplaar te vinden. Maar welk kleed past nu het best bij jou? Ik zet in dit blog bericht de meeste populaire vloerkleden op een rij.

 

Vintage vloerkleed
Vintage is momenteel helemaal in en kan heel goed gecombineerd worden binnen verschillende interieurstijlen. De vraag naar vintage is de laatste tijd behoorlijk toegenomen! Door de verweerde looks gecombineerd met een heel palet aan kleuren zijn deze karpetten bij veel interieurs toepasbaar. Deze bijzondere vloerkleden geven net dat beetje extra sfeer aan je huis door de nostalgische patronen en tijdloze prints. Bekijk de collectie vintage vloerkleden bij De Woonwinkelier.

Scandinavische vloerkleden
De Scandinavische woonstijl is de laatste jaren zeer populair. Het lichte design met natuurlijke elementen zien we steeds vaker terugkomen in de huiskamer. Een vloerkleed wat hier goed bij past zijn de katoenen kleden van de Woonwinkelier met frisse en rustieke dessins.

Wol vloerkleed
Of je nu een vloerkleed zoekt voor in een stads appartement, een modern nieuwbouwhuis of voor in een rustieke boerderij, een wollen exemplaar past in elke omgeving. Op het oog is wol een neutraal materiaal dat door natuurlijke tinten zoals wit, beige, bruin en zwart in elke inrichting past. Ben je op zoek naar een wollen vloerkleed, kijk dan snel bij de Woonwinkelier

Jute vloerkleed
Het materiaal ‘jute’ leent zich door haar stevigheid en neutrale kleur perfect voor een creatieve toepassing in elk interieur. Een jute vloerkleed bijvoorbeeld! Hiermee creëer je gemakkelijk een stoere doch rustieke sfeer in je huis. Bekijk hier de collectie jute vloerkleden van De Woonwinkelier.

Hoogpolig vloerkleed
hoogpolige Vloerkleden worden vooral in de wintermaanden in de woonkamer en/of slaapkamer gebruikt aangezien het tapijt warm aan de voeten is. Hoogpolige vloerkleden hebben een volle structuur waardoor het karpet zeer geschikt is voor het voorkomen van koude voeten in de strenge wintermaanden. Een andere naam voor een hoogpolig vloerkleed is Shaggy. Deze vloerkleden staan bekend om hun zachtheid. Ze zijn gemaakt van wol, zijde of andere materialen en zijn bij de woonwinkelier in verschillende kleuren te koop.

Ben jij nog op zoek naar een vloerkleed? Bekijk dan hier het assortiment vloerkleden van De Woonwinkelier

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide