3585
Vloeren maken het huis
Gepubliceerd: 04-10-2019

Het is weer herfst en dat betekent voor de meeste mensen de tijd voor sloffen. Lekker sloffen door het huis, samen op de bank kruipen of op luie dagen de hele dag in bed doorbrengen. Mocht je een getraind sloffer zijn, dan is het wel fijn om de zekerheid te hebben van een goede vloer. Niks is zo jammer dan dat je op de grond beland, omdat je vloer te glad is.

 

De trend die tapijt heet

inspiratiebrochures1.png

Een goede vloer is tegenwoordig lastig te vinden. Er zijn zoveel giganten die beweren dat zij de juiste vloer voor jouw huis hebben, maar als je daar eenmaal komt, zijn het veelal dezelfde vloeren die zo’n beetje heel Nederland als inboedel heeft. Daarom is het soms fijn om wat advies te krijgen over een van de belangrijkste onderdelen van het huis.
Een van die adviezen die ook rekening houden met wat op dit moment de grote trend is, maar vroeger als oubollig werd beschouwd is het tapijt! Tapijt speelt een grote rol in de wereld van interieur en fijn wonen. Tapijten worden steeds vaker genomen, omdat er een lange sliert aan voordelen aan hangt. Het fijne aan tapijt is dat het niet alleen in grote oppervlakten aangeschaft kan worden, maar ook in de vorm van tegels. Zo kan je kleuter ongestoord zijn rondjes afrennen, terwijl jullie heerlijk met jullie voeten op zachte ondergrond dat ene favoriete boek uitlezen.

De trap mag er ook zijn

Wat mensen vaak vergeten, is dat de trap ook bij de inrichting hoort en een van de meest gebruikte onderdelen is op een dag. We kennen bijvoorbeeld allemaal die dagen dat je heen en weer blijft lopen, omdat je steeds weer wat vergeet. Dan is het wel belangrijk dat de trap ook een mooie uitstraling heeft. Het is niet alleen mooi voor het oog, maar ook fijn voor de voeten. Er zijn verschillende soorten trapbekleding, zodat de trap perfect wordt opgenomen in het huis. 

Verblijd met tapijt

Ze zijn niet alleen makkelijk te onderhouden en zeer variabel in kleur en soort, maar ze zijn ook heerlijk aan de voeten. Dit maakt dat er straks bijna geen sloffen meer nodig zijn. Tevens zijn het echte kanjers als het aankomt op geluidsdemping. Een huis met meerdere verdiepingen is niet meer weg te denken uit de huizenmarkt, omdat het ideaal is voor gezinnen. Tenslotte is het ook nog eens zacht voor de portemonnee, waardoor het geschikt is voor elk inkomen. Het is dus zeker de moeite waard om deze trend te volgen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide