1401
Desso tapijt
Gepubliceerd: 29-09-2012 Laatste update: 07-11-2017

Zwart is zo ongevoelig voor trends dat het eigenlijk de perfecte basiskleur is voor ieder interieur. Desso biedt in haar collecties meerdere zwarte tapijten die in de verschillende interieurstijlen passen. Zo zijn er meer gladde, strakke tapijten zoals de Touché en de Vibe, of wat meer hoogpolige weelderige zwarte tapijten zoals de Chrystal. Uniek vanwege haar kleur is het nieuwe zwarte woltapijt, de Villa. Zo biedt Desso voor ieder interieur en voor iedere ruimte een oplossing.

Echte designliefhebbers zullen een zwarte vloerbedekking weten te waarderen omdat hij zich prachtig laat combineren met chroom, roestvrijstaal, en zwart leer. Maar ook de liefhebbers van een meer landelijke inrichting herkennen in een zwarte vloerbedekking een geliefde partner, omdat grove zwarte houten meubelen, lage banken in losgeweven stoffen een goede match vormen.

Tapijt is makkelijk te onderhouden, met niet meer dan regelmatig stofzuigen blijft het tapijt zo goed als nieuw. Al het Desso tapijt is behandeld met de Anti Soil & Stain treatment waardoor vlekken gemakkelijk kunnen worden verwijderd.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide