9177
Organische vormen in huis
Gepubliceerd: 14-12-2020

Vloerkleden in je interieur geven warmte en gezelligheid. Inhakend op de nieuwste woontrend waarin organische vormen in opkomst zijn, introduceert Desso Tarkett een nieuwe vloerkledencollectie in een organische vorm in actuele kleuren en in verschillende formaten. Door twee of drie kleden met elkaar te combineren, naast elkaar of zelfs óp elkaar, krijg je een verrassend effect. Als zachte eilanden geven ze op een natuurlijke manier vorm aan de zitkamer of slaapkamer.

VLOERKLEDEN IN EEN ORGANISCHE VORM
Net als in de natuur geven organische vormen en natuurlijke kleuren in huis een prettig gevoel. Je hoeft maar door het bos of de duinen te lopen om de weldaad van de natuur te voelen. In het interieur werkt dat net zo. Nieuw zijn de vloerkleden in organische vormen van Desso Tarkett die je als eilanden op de vloer neerlegt. Comfort verzekerd!

04_Parade_Paradiso_292-293_200811-086531_kopiëren.png

COOL GREY
Voor minimalisten is kleurtoepassing in het interieur vaak lastig maar de nieuwe trendkleur grijs combineert perfect in een witte ruimte. De monumentale sfeer wordt ermee versterkt. De markante vormen van designobjecten in het interieur komen mooi tot hun recht op vloerkleden in een organische vorm, die nonchalant in de ruimte liggen. Minder stijfjes en een stuk spannender voor de sfeerbeleving.

05_Parade_Paradiso_269-260_200811-086623_kopiëren.png

OPWARMER VOOR DE VLAKKE VLOER
De nieuwe Desso Tarkett kleden in organische vorm in de kleuren terra en burgundy hebben een tijdloos karakter, maar werken in combinatie met elkaar ook goed voor een trendy kleuraccent. In de meeste huizen zijn vlakke vloeren met een betonlook of steenoptiek gebruikelijk maar voor een betere akoestiek, een warm kleuraccent en het verhogen van het comfort, zijn deze vloerkleden perfect om neer te leggen zonder dat er persé iets op moet worden neergezet.

ONDER DE RONDE TAFEL
De ronde eettafel is zowel gezellig als functioneel omdat je er minder ruimte mee in beslag neemt. Zet de ronde tafel op een vloerkleed in een organische vorm van Desso Tarkett voor optimale akoestiek en een comfortabele basis. Door deze nieuwe vloeiende lijnen van de organische vormen wordt de totale sfeer zachter en meer ontspannen.

EXTRA COMFORT IN DE SLAAPKAMER
Well-being in de slaapkamer heeft alles te maken met de toepassing van zachte materialen. De zachte tactiliteit van wol, katoen en tapijt is de beste manier om meer warmte en comfort te creëren. De nieuwe Desso Tarkett vloerkleden in organische vorm zijn er in actuele trendkleuren die toon-optoon met elkaar worden gecombineerd. Je legt ze als eilandjes naast of zelfs op elkaar voor nog meer luxe. Ook heel praktisch om oefeningen op te doen of je dagelijks yoga.

STYLINGTIP:
Laat de kleuren van de kleden ook weer terugkomen in je bedtextiel want zo ontstaat een mooie balans in de beleving van kleur in de slaapkamer.

Beelden: Vloerkledencollectie Parade Paradiso van Desso Tarkett

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide