2002
 Onze favoriete IKEA vloerkleden!
Gepubliceerd: 15-09-2021 Laatste update: 20-10-2023

Sommige mensen schoppen er tegenaan maar wij zijn gewoon heel eerlijk; We love de IKEA! Deze Scandinavische grootgrutter op het gebied van wonen en interieur heeft álles wat ons hartje begeert en is daarnaast ook super vooruitstrevend. Duurzaamheid en innovatie hadden zij altijd al hoog in het vaandel staan.

Tevens volgen zij niet de trends, zij creëren ze! Of dit nu op het gebied van decoratie, keukens of vloerkleden is. Elke keer staan wij weer versteld wat ze nu weer hebben bedacht.

De vloer op met IKEA

Naast de traditionele parketvloeren zijn er tegenwoordig super veel alternatieven voor zogenaamde ‘harde’ vloeren. Denk aan de gietvloeren, PVC trend of marmertegels. Het nadeel hieraan is dat het soms wel wat koud aan de voeten is, ondanks vloerverwarming. Ook de uitstraling kan soms net iets té zijn.

inspiratiebrochures1.png

Wij gebruik dan ook graag een lekker karpet onder bijvoorbeeld een bank, eettafel of bed. Daarom zijn wij dol op het gebruik van IKEA vloerkleden. Wij wisselen dan ook regelmatig van exemplaar, omdat ze niet alleen lekker warm aan de voetjes zijn maar tevens ook ideaal om een bepaalde stijl neer te zetten.

ikea-vloerkleed-03.jpg

Creëer sfeer met IKEA VLOERKLEDEN

Met vloerkleden van Ikea is trends volgen zeer eenvoudig, want de kleden zijn hip maar niet duur. Hierdoor kun je af en toe weer voor een nieuwe impuls gaan in je huis en hoef je niet in de stress te raken wanneer er na een feestje rode wijnvlekken op zitten. Wat wij op de redactie ook doen als echte woonlovers, is een winter- en een zomervariant.

ikea-vloerkleed-02.jpg

Zo gaan wij in de winter voor zo’n knus schapenvachtje of een koeienhuid. Ook heerlijk bij een openhaard met een glas warme choco. In de zomer vinden we de bohemiam stijl dan weer heerlijk qua vloerkleed . Door af te wisselen prikkel je elke keer weer opnieuw de sfeer, zonder ingrijpend én dure handelingen. Win-win noemen we dat!

Laatste tip

Ohja, we zijn wel zo eerlijk ook nog even een nadeel te noemen van de IKEA: Wij komen altijd met meer terug dan we eigenlijk van plan waren. Maar daarnaast is er ook weer een groot voordeel, parkeer je partner in het restaurant en die vermaakt zich wel even met die overheerlijke Zweedse balletjes. En kids? Juist, de ballenbak! Iedereen blij.

Lees ook: 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide