4313
Hippe vloerkleden inspiratie
Gepubliceerd: 20-02-2018

Als het aan ons ligt, mag het vloerkleed niet ontbreken aan het interieur. Dit accessoire zorgt namelijk voor warmte en persoonlijkheid. En dat kun je natuurlijk wel gebruiken in je woning! Maar waar te beginnen: welk kleed kies je? Ontdek in deze blog: hippe vloerkleden inspiratie!

Laten we maar meteen beginnen met de ultieme tip wat betreft de webshop waar je terecht kunt voor kleden: Wants&Needs! Dit merk volgt de laatste trends op de voet en heeft dan ook de meest hippe vloerkleden voor je in huis. En om het feest nog groter te maken: verderop vind je een kortingscode voor de shop! Maar nu eerst snel verder met onze favoriete kleden.

Ronde vloerkleden
Waar vierkant misschien de standaard is, zien we vloerkleden vandaag de dag juist ook steeds vaker in een ronde vorm. En dat is weer eens iets helemaal anders! Een ideale manier dus om nieuw leven in je interieur te blazen. Of het nu onder de bank of liever het bed is: het ronde vloerkleed is een unieke eyecatcher.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Naast de kleur doet natuurlijk ook de vorm wonderen. Kies je voor een opvallende tint zoals rood of groen, of houd je het juist liever eenvoudig met grijs of bruin? Aan jou de keus! En stem het uiteraard op de rest van je woning af: gebruik niet teveel verschillende kleuren door elkaar. Orde is belangrijk!

hippe-vloerkleden-1.jpg

Brinker carpets
De vloerkleden van het Nederlandse label Brinker carpets zijn enorm populair. En dat is niet gek: dit merk weet vooraanstaande kleden te ontwerpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de gevlochten variant? Of het kleed met franjes aan de uiteinden? Dat fleurt de boel helemaal op in je huis.

brinker-carpets.jpg

Het boho vloerkleed
Het boho vloerkleed is inmiddels al jarenlang niet meer weg te denken uit de interieurwereld: deze beauty doet het nog altijd goed. Een vleugje van de 70’s en een romantisch gevoel – je brengt ze naar je woning toe met dit kleed. En dat geeft een prachtig effect!

Neem nu het kleed met de Aztec print: helemaal boho, en tegelijkertijd super modern. Twee vliegen in één klap, dus! Liefst zien we ‘m in vrolijke kleuren, als een ware eyecatcher in het interieur. Uitpakken mag!

hippe-vloerkleden-2.jpg

De zwart-wit combi
Waar je in het boho vloerkleed regelmatig kleur voorbij ziet komen, kun je het ook meer basic houden. Zo ziet bijvoorbeeld de zwart-wit combi van kleuren er prachtig uit. Ook nog eens helemaal passend bij de laatste trends!

Een beetje speels mag het natuurlijk nog altijd. Ga bijvoorbeeld voor een patroon op het kleed – denk aan ruiten of driehoeken. Daarnaast is het een idee om voor een hoogpolige variant te kiezen: nu het kleurgebruik casual is, mag de stof er wat meer uitspringen.

hippe-vloerkleden-3.jpg

Het vloerkleed met lapjes
Ten slotte is het vloerkleed met lapjes een favoriet op het moment. Hierbij zijn er verschillende stukjes stof aan elkaar bevestigd om zo het grote oppervlakte van het kleed te vormen. Dat geeft een uniek effect: er worden verschillende stoffen, prints en kleuren ingezet op het kleed. Voor de ware waaghalzen!

Je kunt met dit kleed zo ver gaan als je zelf wilt: als je voor een egale tint gaat, past het kleed in vrijwel ieder interieur. Maar ga je ook voor een kleurexplosie op het doek? Dat staat dan weer prachtig bij een verdere basic inrichting.

vloerkleed-met-vakjes.jpg

Hippe vloerkleden met korting
Het is nu aan jou om je favoriet te kiezen! Wordt het de basic of de opvallende variant, de ronde of de vierkante vorm? Hippe vloerkleden als deze vormen hoe dan ook een prachtige toevoeging aan je woning. Vergeet niet onze kortingscode te gebruiken: voeg code WE-LOVE-TO-SHOP toe en krijg 5% korting bij Wants&Needs. Dát is nog eens fijn shoppen!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide