2529
Een kantoor aankleden? Zo valt u op!
Gepubliceerd: 29-08-2018

Al sinds vele jaren zijn allerlei bedrijven in staat om de mooiste posters, groot formaat stickers en vele varianten van fotobehang te produceren. Ideaal om een unieke uitstraling te creëren voor beurzen, evenementen of juist om de huisstijl van een bedrijf door te voeren. Op bijna alle denkbare materialen kan tegenwoordig een logo, tekst of afbeelding worden geprint.  Ook uw kantoor aan huis of bij uw bedrijf verdient de nodige uitstraling. In dit artikel leest u over de mogelijkheden van geprint tapijt.

 

 

inspiratiebrochures1.png

Tapijt(lopers) met een print

Ook tapijt past inmiddels uitstekend in de range van producten die geschikt zijn om te worden voorzien van beeldmateriaal. Geprinte vloertoepassingen worden veelal gebruikt op beurzen. Maar u kunt geprint tapijt ook in uw kantoor laten leggen. Of verwelkom uw bezoekers op een geprinte deurmat of schoonloopmat. Lopers en schoonloopmatten ook erg geschikt om te voorzien van een logo of tekst, net zoals beurstapijten. De technieken hebben zich door de jaren heen ontwikkeld. Het resultaat is hierdoor steeds beter geworden. Waar het vroeger vaak erg korrelig en onscherp was, zien de prints er tegenwoordig prachtig uit. Wanneer u zoekt naar een uniek marketinginstrument zijn geprinte vloeren absoluut de oplossing om onderscheidend te zijn.

Voor binnen en buiten

Geprint tapijt, lopers en deurmatten zijn vaak bedoeld voor binnen. Deze vloerbedekking wordt voorzien van een digitaal geprinte, slijtvaste opdruk. Op deze manier kunt u uw eigen ontwerp eenvoudig op een loper laten printen. Een loper met logo is leverbaar in drie kwaliteiten en standaard voorzien van een sterke PVC-rug. Ook voor buiten zijn inmiddels duurzame oplossingen met een fantastische uitstraling verkrijgbaar. Deze outdoorkwaliteit is geschikt voor zeer intensief gebruik en blijft er ook bij extreme weersomstandigheden mooi uit zien. Uw logo wordt in de mat getuft waardoor het logo altijd zichtbaar blijft. Voor iedere huisstijl is een passende kleur beschikbaar. Het assortiment is heel erg uitgebreid.

Geprint vinyl

Sinds kort is het ook mogelijk om vinyl van een print te voorzien. Dit zogenaamde Printvinyl is absoluut een unieke toevoeging aan een beursstand. Uiteraard kan het dit  gebruikt worden in een kantoorpand, horecagelegenheid of winkel. Printvinyl kan voorzien worden van een full colour ontwerp, een haarscherp en verbluffend resultaat, absoluut uniek in zijn soort.

Wilt u meer informatie?

GJ Floors is uitgegroeid tot een wereldwijde specialist in vloeroplossingen voor beurzen, bedrijven, en showrooms. Bent u geïnteresseerd in printvinyl, outdoor- of indoorlopers?  Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op voor een prijsaanvraag. Het maakt niet uit waar ter wereld u tapijt nodig heeft, wij leveren overal bij particulieren en bedrijven. Ook in België zijn wij actief. Als u  in België een kantoor heeft of op een beurs staat, kunnen wij uw bestelling daar bezorgen en eventueel leggen. Service is ons belangrijkste doel. Onze legservice gaat veel verder dan de Benelux. U profiteert bij ons van een uitstekende begeleiding tijdens uw aankoopproces, producten die op maat worden gemaakt én een bestelling die zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Laat ons u inspireren en neem contact met ons op want de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar via +31 (0)38-3375332. Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide