1970
Earth to Sky tapijttegels
Gepubliceerd: 13-04-2018

Glanzende garens. Krachtige kleuren. En een spannende structuur. De tapijttegels ‘Earth to Sky’ brengen de onmetelijke pracht van het heelal binnen bereik. Deze Carpet Tile-collectie van IVC leent zich bij uitstek voor de inrichting van kantoorruimtes en vergaderzalen.

 

De Duracolor-garens en de EcoFlex™ NXT-ruglaag dragen bij tot een onberispelijke kwaliteit. Duracolor-nylon is, dankzij een geïntegreerde bescherming, bestand tegen vrijwel alle vlekken. Nylon is een sterk materiaal dat niet rafelt en uiterst duurzaam is door zijn lange levensduur.

inspiratiebrochures1.png

De EcoFlex™ NXT-ruglaag is 100% recycleerbaar en 40% lichter dan standaard backingsystemen, dus makkelijker te plaatsen. Deze tapijttegels scoren voortreffelijk qua dimensionele stabiliteit, ondanks de lijmvrije installatie. Het ‘loose lay’-verlegsysteem zorgt bovendien voor een betere luchtkwaliteit.

Met adembenemende kleurschakeringen en intense donkere nuances weerspiegelt ‘Earth to Sky’ de eindeloze uitgestrektheid van de kosmos. Glanzende metallic garens en innovatieve tufttechnieken maken het krachtige kleurenpalet nog opvallender. De collectie is verkrijgbaar in 2 modulaire formaten, tegels van 60,96 x 60,96 cm en 30,48 x 91,44 cm.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide