1729
Creëer sfeer met een vloerkleed
Gepubliceerd: 05-03-2018

Heb jij de perfecte vloer, de ideale meubels en heb je alles afgemaakt met de mooiste woonaccessoires maar heb je toch het gevoel dat je iets mist? Grote kans dat een vloerkleed voor jouw interieur de sfeermaker gaat zijn die jouw interieur de finishing touch geeft die het nodig heeft.

 

Een vloerkleed is een interieuraccessoire die vaak over het hoofd wordt gezien maar juist net even dat stukje extra sfeer aan je interieur kan geven. Niet voor niets wordt vaak gezegd dat een vloerkleed een verbindende factor heeft. De meubels in je woonkamer worden met elkaar verbonden als je een vloerkleed neerlegd. Dit straalt eenheid uit en dat geeft rust...

inspiratiebrochures1.png

Naast het verbindende karakter geeft een vloerkleed ook warmte, niet alleen qua sfeergevoel maar het is ook nog eens lekker warm aan je voetjes! Vooral de hoogpolige tapijten houden de warmte lekker vast en dat is heerlijk, vooral in de koude wintermaanden.

Ook voor de geluidsisolatie is een vloerkleed heel erg prettig. Wanneer je bijvoorbeeld een stenen vloer hebt, krijg je al snel dat geluiden hard en schel klinken. Een vloerkleed dempt het geluid en zorgt ervoor dat je geen last hebt van een vervelende echo.

Een ander mooi bijkomend voordeel van een vloerkleed is dat je hem gemakkelijk kunt vervangen. Wil je in je interieur in de zomer een hele andere sfeer als in de winter dan kan je door het vloerkleed te vervangen al een kleine interieur metamorfose creeeren. In de zomer kan je een laagpolig vloerkleed neerleggen in een vrolijk zomers kleurtje en in de winter kies je voor een warmer vloerkleed met hoge polen.

Anno 2018 is een vloerkleed weer helemaal hip en trendy, dat zien we niet alleen op de mooie interieurfoto's die voorbij komen op social media maar ook aan de grote diversiteit in de collecties in de winkels.

Ben jij op zoek naar dat ene interieuraccessoire wat jouw interieur helemaal afmaakt? Vergeet dan het vloerkleed niet!

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide