910
Waarom kiezen voor een eiken vloer?

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer in huis? Wellicht zoek je een vloer voor de woonkamer, keuken of voor bijvoorbeeld jouw slaapkamer. Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer, heb je de keuze uit veel verschillende soorten vloeren. Het kan daarom lastig zijn om te bepalen welke vloer je uiteindelijk moet gaan kiezen.

Een vloer die nog steeds heel populair is, is de eiken vloer. Om jou hier een beter beeld van te geven, vertellen wij je in dit artikel waarom je zou kunnen kiezen voor een eiken vloer in huis. 

Wat is een eiken vloer?

Een eiken vloer is een harde vloer die gemaakt is van eikenhout. Een eiken vloer is hierdoor geschikt voor veel verschillende interieurs en woningen. Het is dan ook niet gek dat een eiken vloer al jarenlang ontzettend populair is. Dit zal voorlopig dan ook zeker nog zo blijven, want het ziet er niet naar uit dat een eiken vloer zijn populariteit snel zal verliezen. 

hendersmagazinebanner.png

Waarom zou je kiezen voor een eiken vloer?

Als je kiest voor een eiken vloer, brengt dit veel voordelen met zich mee. Zo is een eiken vloer een harde vloer, waardoor het prima bestand is tegen een stootje. Bovendien zijn eiken vloeren verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Eiken vloeren zijn te verkrijgen in veel uiteenlopende kleurenen patronen. Ook kun je kiezen voor verschillende afwerkingsopties.

Een eiken vloer is al jarenlang ontzettend populair. Dit komt mede door de veelzijdigheid van deze vloer. Je kunt een eiken vloer namelijk heel makkelijk aan de stijl van jouw interieur aanpassen. Iedere eiken vloer is weer uniek. Een eiken vloer staat bovendien bekend om het feit dat het sfeer en warmte in je huiscreëert.

Een groot voordeel aan het kiezen voor een eiken vloer is dat deze vloer jarenlang mee kan gaan. Dit heeft de vloer te danken aan de grote hardheid en slijtvastheid. Daarnaast zijn eiken vloeren snel en makkelijk schoon te maken. Er is dan ook maar weinig onderhoud voor nodig. Mocht je een beschadiging hebben aan je eiken vloer, is deze dan ook vaak makkelijk om te repareren. Een eiken vloer is tevens makkelijk aan te leggen, waardoor je binnen no time een mooie eiken vloer in je huis kunt hebben.

Naast het feit dat een eiken vloer goed past bij verschillende stijlen en interieurs, zijn eiken vloeren ook te verkrijgen in verschillende prijsklassen. Het is dus niet zo dat een eiken vloer altijd een hoge prijs heeft, dit hangt af van de eiken vloer dat je kiest. Een eiken vloer is daarmee dus betaalbaar voor iedereen, aangezien er zo veel verschillende soorten zijn waar je uit kunt kiezen.

Kortom, het kiezen voor een eiken vloer brengt dus veel voordelen met zich mee. Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer voor in jouw huis, is het dan ook zeker de moeite waard om hier eens goed naar te kijken. Er is namelijk hoe dan ook een eiken vloer dat goed binnen jouw interieur past.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners