1881
Mooie houten vloeren zo doe je dat

Een vloer maakt of kraakt je interieur. Met die stelling zijn wij van Wonenonline het helemaal eens! Een vloer is namelijk zo veel meer dan alleen een ‘moetje’ die je in je woning legt. Met een prachtige houten vloer creëer je bijvoorbeeld sfeer in je huis, zonder dat er zelfs maar meubels instaan. Ga jij binnenkort verhuizen of overweeg je een houten vloer te (laten) leggen? Dan wil je natuurlijk dat die vloer zo mooi mogelijk blijft. In dit artikel vertellen we je daarom alles over houten vloeren en het onderhoud daarvan!

Verschillende soorten houten vloeren

Een houten vloer is een unieke toevoeging aan je woning. Het geeft je interieur karakter, want heb je ooit precies dezelfde houten vloer gezien? Hout is natuurlijke one of a kind, en daarom juist zo gaaf om in je huis te leggen. Daarbij heb je uiteraard ook nog de keuze tussen verschillende houtsoorten, afwerking en de manier van leggen. Ga jij bijvoorbeeld voor een houten visgraat vloer of voel jij meer voor een essen vloer? Een mooie houten vloer naar je smaak vinden kan nog best een opgave zijn. De keuze is namelijk reuze. Gelukkig kun je bij Martijn de Wit Vloeren terecht voor de allermooiste opties. Met een ruim assortiment, die zowel online als offline te bekijken is, vind jij vast een vloer die bij je past. Wil je alvast inspiratie opdoen? Klik hier!

Zo hou jij je mooie vloer mooi

Heb jij de vloer van je dromen gespot en dus je keuze voor een houten vloer gemaakt? Als je dan die mooie houten vloer hebt laten leggen of zelf hebt gelegd, wil je natuurlijk dat je vloer ook mooi blijft. De vloeren van Martijn de Wit Vloeren zijn van topkwaliteit, en hout wordt allemaal maar mooier bij gebruik, maar toch is het goed om je houten vloer ook te onderhouden. Martijn de Wit Vloeren adviseert je natuurlijk graag. En dat onderhoud heeft echt niet zo heel veel voeten in de aarde: als je bijvoorbeeld schoonmaakt met speciaal schoonmaakmiddel en de vloer regelmatig stofzuigt, blijft je houten vloer tientallen jaren prachtig. Wel zo fijn!

hendersmagazinebanner.png

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners