1793
Laminaat vloer
Gepubliceerd: 29-09-2012 Laatste update: 16-11-2017

Woodpecker heeft haar succesvolle concept meerlaagse vloeren van het merk Lamel Experience uitgebreid met twee nieuwe collecties. Beide programmas omvatten aantrekkelijke producten voor een aantrekkelijke prijs, waarmee een bredere doelgroep kan worden aangesproken. Lamel Experience Premium omvat een gevarieerde collectie Lamel Plank (2-laags systeem) van een premium kwaliteit. De vloeren hebben een prachtige uitstraling en zijn ook nog eens zeer interessant geprijsd! Lamel Experience Basic bevat prima vloeren die qua prijs-/kwaliteitverhouding uitermate geschikt zijn om het instapsegment in de markt mee te bedienen. Op deze manier brengt Lamel Experience een houten vloer voor iedereen binnen handbereik!

Lamel Experience Premium
Lamel Experience Premium is een programma Lamel Plank (2-laags systeem) met een toplaag van 4 mm Europees Eiken in een rustieke, spintvrije AB-sortering op een 11 mm berken multiplex drager. De producten zijn 180 mm breed en afgewerkt met Monocoat olie.

4 Lamel Experience Premium bevat een gevarieerde collectie met stuk voor stuk karakteristieke, kwalitatief hoogwaardige vloeren die het Thuis-gevoel onderstrepen. Met stijlvolle klassieke vloeren die zijn gerookt en/of verouderd, maar ook met premium vloeren die voldoen aan het trendbeeld van zwarte en witte vloeren. Daarnaast biedt het ook de keus uit diverse naturel geoliede items. Lamel Experience Premium heeft het!

Lamel Experience Basic
Lamel Experience Basic is een collectie van 150 mm brede planken met een 2,5 mm dikke eiken toplaag in ABCD sortering. De producten zijn 1900 mm lang en afgewerkt met een UV-gedroogde olie.

Lamel Experience Basic is een perfecte vloer om de basis te leggen in bijvoorbeeld een starterswoning of om de bovenverdieping van een huis te verfraaien met een houten vloer voor een zeer aantrekkelijke prijs. Er is keuze uit naturel en wit geoliede vloeren, die tevens in gerookte uitvoering verkrijgbaar zijn.

Lamel Experience Basic - de basis van genieten! Bijpassende randafwerking Woodpecker heeft een uitgebreide collectie randafwerking voor de collectie Lamel Experience.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide