1631
Quick Step
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 20-07-2017

De laminaattegels uit het Quick-Step gamma worden vanaf dit jaar gepresenteerd onder de naam Quick-Step Quadra. Quick-Step laminaattegels vormen in een keuken, inkomhal, bureau of eetkamer- een sfeervol en praktisch alternatief. De tegels klikken makkelijk in elkaar via het lijmloze Uniclic-systeem waardoor je ze bij een renovatie bovenop een bestaande vloer kunt plaatsen. Je keuken, hal of andere kamer krijgt zo in een handomdraai een opgefriste look! Naast de bestaande keramische- en natuursteendecoren lanceert Quick-Step dit jaar drie leisteendecoren.

Natural Authentic oppervlaktestructuur en micro perspective
Leisteen is een steensoort opgebouwd uit verschillende lagen. Om deze fijne structuur te bewaren, ontwikkelde Quick-Step een bijzondere toepassing van de oppervlakte-afwerking Natural Authentic® Natural Authentic volgt de tekening en het reliëf van de leisteentegel tot in het kleinste detail. Zo krijgen de leisteenlaminaattegels van Quick-Step het uitzicht en de feeling van een leisteentegel. Het voordeel van deze leisteentegel in laminaat is dat ze niet afbrokkelt en dus onderhoudsvriendelijker is voor toepassingen binnenshuis. De tegels zijn rondom afgewerkt met een subtiel v-groefje: Micro-Perspective®

Combinatie met Elegance planken
Net zoals de andere natuursteentegels uit het Quick-Step gamma zijn de leisteenlaminaattegels combineerbaar met QuickoStep® Elegance® planken (max 3 zijden). Zo is het mogelijk in een open ruimte een optisch afbakening te maken van bijvoorbeeld kook- en leefruimte zonder gebruik van overgangsprofielen.

WIN-VLOERKLEED.png

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide