1724
Quick Step
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 27-04-2017

Vanaf 2006 presenteert Quick-Step de Country-vloeren als een aparte lijn, en positioneert deze als zijnde de top van het volledige Quick-Step gamma. Twee nieuwe decoren vullen vanaf Domotex 2006 het bestaande gamma van 3 decoren aan: The Colonial Eik en de Wilde Esdoorn Colonial landhuisdelen.

De Quick-Step Country-vloeren hebben een Country Surface oppervlaktestructuur die de vloer er doen uitzien en doen aanvoelen alsof ze met ambachtelijke materialen bewerkt zijn.

Elke plank heeft rondom de vier kanten invallende kanten, Contour Artisanal genoemd, zoals dat bij een geschraapte vloer hoort te zijn. De vier invallende kanten zijn een exclusiviteit van Quick-Step.

Deze in-huis ontwikkelde techniek kent door de hoge complexiteit nog geen navolging bij de andere laminaatmerken. De vloeren zijn 9,5 mm dik wat een massiever gevoel en geluid garandeert.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide