1604
Quick Step

Vanaf 2006 presenteert Quick-Step de Country-vloeren als een aparte lijn, en positioneert deze als zijnde de top van het volledige Quick-Step gamma. Twee nieuwe decoren vullen vanaf Domotex 2006 het bestaande gamma van 3 decoren aan: The Colonial Eik en de Wilde Esdoorn Colonial landhuisdelen.

De Quick-Step Country-vloeren hebben een Country Surface oppervlaktestructuur die de vloer er doen uitzien en doen aanvoelen alsof ze met ambachtelijke materialen bewerkt zijn.

Elke plank heeft rondom de vier kanten invallende kanten, Contour Artisanal genoemd, zoals dat bij een geschraapte vloer hoort te zijn. De vier invallende kanten zijn een exclusiviteit van Quick-Step.

Deze in-huis ontwikkelde techniek kent door de hoge complexiteit nog geen navolging bij de andere laminaatmerken. De vloeren zijn 9,5 mm dik wat een massiever gevoel en geluid garandeert.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners