1842
Laminaat vloeren
Gepubliceerd: 29-09-2012 Laatste update: 27-04-2017

Laminaatvloeren van Krono Original voldoen altijd aan de laatste trends op interieurgebied en bieden ook een ruime keus aan authentieke vloeren waar altijd vraag naar zal blijven. Door geoptimaliseerde productieprocessen kunnen nu nieuwe oppervlaktestructuren geleverd worden. Vloeren met een Super Natural synchroonstructuur hebben een supernatuurlijke uitstraling verkregen door een glanzend (chromen) effect in de houtnerf. Het resultaat: een zeer goede benadering van een authentieke houten vloer! De nieuwe Supermat structuur geeft vloeren juist een trendy uitstraling met een matte structuur.

Kronostep Super Natural
Eén van de indrukwekkende nieuwe collecties is Kronostep Super Natural. De vijf vloeren met eiken decor hebben door de tweezijdige vellingkant in combinatie met de unieke Super Natural synchroonstructuur een zeer realistische natuurlijke uitstraling.

Castello XL Woodline
Zoals op de markt van echte houten vloeren, neemt ook de vraag naar brede laminaat-vloeren toe. Daartoe hebben we een nieuwe XL-collectie ingericht: Castello XL Woodline. De prachtige decoren Eiken Long Island (met Supermat structuur) en Fresco zijn veelbelovend; de combinatie van brede landhuisdelen met het doorlopende patroon (Endless Beauty) en de optische vellingkant creëert bijzonder mooie vloeren.

Vintage vloeren
De collectie Kronostep Narrow (smalle delen met vierzijdige vellingkant) is uitgebreid met twee nieuwe geborstelde decoren. Deze uitbreiding sluit goed aan op de groeiende vraag naar vintage vloeren. Zo heeft het nieuwe decor Vintage een wijnkistdecor en is het decor Eiken Midnight een goede weerspiegeling van een oude vloer in een café.

Bijpassende randafwerking
Woodpecker heeft een uitgebreide collectie folie randafwerking voor haar collectie Krono Original laminaatvloeren, die ook zeer representatief is voor overige laminaatvloeren.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide