1920
Laminaat dé makkelijke vloer

De afgelopen jaren hebben laminaatvloeren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Waar in de beginjaren het verschil tussen een laminaatvloer en een echt houten vloer duidelijk zichtbaar was, is het tegenwoordig vaak nog maar moeilijk te zien. De kwaliteit is duidelijk verbeterd en een goede laminaatvloer kan bijna levenslang mee gaan. Creon vloeren biedt een ruime keuze in laminaat vloeren die makkelijk, snel en voordelig online te bestellen zijn.

De populariteit van laminaat neemt steeds meer toe. Niet in de laatste plaats vanwege het gemak. Deze vloer is door het kliksysteem makkelijk zelf te leggen. En daardoor kan een goede vloer bij een verhuizing ook weer meegenomen worden. Er komt geen lijm meer aan te pas en je hebt voor het leggen dus ook geen specialist meer nodig.

Een ander belangrijk voordeel van laminaat is het nagenoeg onderhoudsvrije karakter. Een houten vloer moet regelmatig in de olie of was gezet worden en een parketvloer om de paar jaar geschuurd en gelakt worden. Allemaal zaken die bij een laminaatvloer niet aan de orde zijn. En door de huidige printtechnieken is de houtprint in de toplaag bijna niet van echt te onderscheiden. De karakteristieke v-groef die veel houten vloeren hebben is ook bij de laminaatvloeren van Creon Vloeren aanwezig. Zo heb je dus wel de lusten, maar niet de lasten van een echte houten vloer

Mensen die allergisch zijn voor bijvoorbeeld stof en huismijt hebben ook veel baat bij een laminaatvloer in plaats van vloerbedekking. Laminaat houdt geen stof vast en is makkelijk schoon te maken. Dus ook ideaal voor mensen met kinderen en huisdieren. Even een doekje over de vloer en je bent klaar.

Creon Vloeren is een online winkel en dat betekent dat je op scherpe prijzen kunt rekenen omdat je zelf alles regelt. Niet alleen de vloeren maar ook de bijbehorende accessoires zoals ondervloeren kun je online bestellen. Dus ben je in een paar klikken klaar. Maar als je de vloeren in het echt wilt bekijken en ervaren, dan kan dat natuurlijk ook. In de showroom kunnen alle vloeren uitgebreid getest en bekeken worden en staan medewerkers voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te helpen bij een bestelling. Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om een voorbeeld te bestellen. Je ontvangt dan een stukje van het gewenste laminaat thuisbezorgd zodat je deze op je gemak in het echt kunt bekijken. Zo is je nieuwe laminaat vloer makkelijk en snel geregeld. Bekijk alle laminaat en andere vloeren op www.creon-vloeren.nl


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners