5903
Kurk in de kinderkamer
Gepubliceerd: 25-10-2012

Kurkvloeren passen door hun unieke eigenschappen en ontelbare mogelijkheden perfect in de kinderkamer. Ridders en prinsesjes, avonturiers en poppenjuffen kunnen zich uitleven in de geluidsdempende, met kurk bekleedde kamers.

Kleintjes en kurk
Kleintjes en kurk, dat zijn twee handen op één vloer! Kurk profileert zich in alle opzichten als kindvriendelijke oplossing: zacht, duurzaam, antiallergisch én geluidsdempend. Bovendien zijn de kleuren en mogelijkheden oneindig. Denk aan een junglegroene- of brandweermanrode kurkvloer met een stoer stapelbed. Of een romantisch witte vloer voor de prinsessenkamer.

Blote voetjes
Blote voetjes blijven warm, ook uit bed. Dankzij de uitzonderlijke celstructuur gevuld met lucht, nemen kurkkorrels de omgevingswarmte op en houden deze lang vast. Aangenaam warm én energiebesparend. Daarbij komt dat de vloeren antistatisch zijn, deze onderhoudsvriendelijke eigenschap zorgt ervoor dat ook de ruimte onder de bedden goed stofvrij en schoon te houden is.

Ssssst!
De geluidsdempende kurkvloeren bieden ook uitkomst wanneer uw kleine groeit. De decibellen van Hannah Montana en Justin Bieber zakken weg in de 40 miljoen cellen die iedere kubieke centimeter kurk bevat. Deze unieke eigenschap zorgt ervoor dat geluid niet weergalmt en dat voetstappen sterk worden afgezwakt. Kurkvloeren dragen bij aan de nachtrust van uw kind. En aan die van u zelf natuurlijk.

Kurkvloeren zijn verkrijgbaar vanaf 30 euro per m2. Kijk op www.kurkinhuis.nl voor inspiratie, informatie en de leveranciers in uw regio.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide