1631
Wil jij ook die trendy vloer zonder PVC en weekmakers?
Gepubliceerd: 31-08-2020

Hij bestaat, je kent zelfs hem al uit jouw basisschool periode. Marmoleum is gemaakt van natuurlijke materialen. Waar precies ken je het van? Deze oersterke en hygiënische vloer ligt sinds decennia in scholen, hotels en ziekenhuizen – en in jouw gymzaal van toen.

 

Waarom kies je voor Marmoleum?

Wanneer je milieubewust bent kies je voor deze vloer omdat hij CO2-neutraal geproduceerd wordt. En bovendien in Nederland.In Assendelft zit de grootste linoleumfabriek ter wereld. Dus jouw duurzame design vloer komt van heel dichtbij!

Marmoleum biedt nog veel meer voordelen:

  • vrij van weekmakers
  • gemaakt van grondstoffen zoals houtmeel en lijnzaad
  • voelt warm aan de voeten
  • is zacht en licht verend
  • duurzaam
  • geluiddempend

Met een geluiddempende vloer doe je ook nog eens iets goeds voor een ander – jouw onderburen.Maar ook voor jezelf en je gezin is deze eigenschap erg fijn. Wanneer contactgeluiden en getrappel opgevangen worden door de vloer dan geeft dit ongemerkt extra rust. Waar een knikker op stenen plavuizen door de hele kamer te volgen is kan je de knikker op Marmoleum haast niet horen.

Ontwerp jij je eigen vloer?

Ja, zelfs dat is mogelijk met Marmoleum! Want deze sterke vloer is er in alle kleuren en dessins die je kan bedenken. Van moderne beton- en steenlook ontwerpen tot de warme en natuurlijke houtlook. Door het reliëf van de steen- en houtlook planken heb je een erg levendige vloer in je woonkamer, elke dag weer mooi om te zien.

Of speel met de maten wanneer je verschillende kleuren tegels met elkaar combineert. Kies jouw favoriete kleur van rood tot blauw of een prachtig dessin van korrelig tot gestreept. Wat dacht je van een eyecatcher in het midden van je woonkamer in combinatie met een rustiger patroon?

Comfort en gemak met Marmoleum

Niet alleen de milieuvriendelijke eigenschappen en de enorme keuze qua kleuren en patronen maken deMarmoleumvloer zo populair. Hij is sterk en blijft prachtig,designers en architecten zweren bij deze vloer die in gebouwen over de hele wereld ligt, tot aan hetBuckinghamPalace toe.

Marmoleum is bovendien makkelijk te onderhouden. Met regelmatig stofzuigen ben je er al. Een keertje geknoeid? Dan kan je eenvoudig de vlekken verwijderen, helemaal zonder agressieve of prijzige schoonmaakmiddelen. Een design vloer waar je ook nog makkelijk mee over weg kunt, ideaal toch?

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide