3679
Vloeren die indruk maken
Gepubliceerd: 07-11-2017 Laatste update: 01-12-2017

Met een natuurgetrouwe look & feel tekent Moduleo Impress al langer voor verrassende vloerbekleding. Nu de trend van unieke en individuele interieurs doorzet, lanceert Moduleo ‘Express with Impress’. Een premium designcollectie die een nieuwe dimensie geeft aan pvc vloeren. Van naturelle, karaktervolle eik tot expressieve combinaties van hout verweven met textiel. Aan de basis ligt een innovatieve technologie voor een ongeëvenaarde reliëfdruk.

Moduleo introduceert een spannend vervolg op haar succesvolle collectie Impress: Express with Impress. Een volledig nieuw en innovatief procedé zorgt voor een uitbreiding van de houtsoorten, die voor het eerst aangevuld worden met een unieke tegelcollectie. Het resultaat is een bijzonder waarheidsgetrouw reliëf, waarbij de structuur, de print op de plank of tegel naadloos volgt én een voelbare dimensie toevoegt. Je kunt de diepte van de groeven, lijnen en knoesten echt boelen.

Vloeren-die-indruk-maken-02.jpg

inspiratiebrochures1.png

Met de Impress-collectie lanceert Moduleo een ambachtelijk product op industriële schaal: uniek op de markt van vloerbekleding. Impress differentieert zich voornamelijk door haar fijne patronen en texturen, snelle plaatsing en gemakkelijk onderhoud. De collectie wordt ingedeeld in twee categorieën: ‘Naturally Impressive Floors’ en ‘Expressive Floors’.

Vloeren-die-indruk-maken-03.jpg

Naturally Impressive Floors
Moduleo brengt de rijkdom en schoonheid van de natuur in huis. Met een ongeëvenaarde precisie, dankzij sterk doorgedreven investeringen in R&D, jarenlange ervaring en geavanceerde technologie. Elk detail komt zo tot leven en geeft de Impress-vloeren een ongekende decoratieve kracht, voor een tijdloos interieur.

Vloeren-die-indruk-maken-04.jpg

De succesvolle klassiekers van Country Oak, Mountain Oak en Castle Oak krijgen er drie authentieke houtdessins bij (Laurel Oak, Santa Cruz Oak, Sierra Oak) en een leisteen (Mustang Slate):

Laurel Oak staat voor rust en pure elegantie, met een zacht kleurenpalet voor stijlvolle en serene interieurs. Met de industriële toets van Santa Cruz Oak slaat Moduleo een gedurfde weg in: die van metalen en indigotinten. De grote variëteit in het dessin geeft de vloer een krachtige, decoratieve uitstraling. Sierra Oak is met zijn zacht rustiek karakter en verfijnde uitstraling een tijdloze keuze, mét het volle gevoel van een echte plankenvloer. Voor Mustang Slate grijpt Moduleo terug naar een klassieke, natuurlijke vloer. De speelse structuur van ruwe leistenen vertaalt zich naar een luxueuze uitstraling.

Vloeren-die-indruk-maken-05.jpg

Expressive Floors
Naast de natuurgetrouwe eik- en leiseenpatronen breidt Moduleo de Impress-collectie uit met abstracte en expressieve dessins. Het resultaat zijn originele pvc-vloeren waarmee je een uiterst persoonlijk interieur kunt creëren. Elke plank of tegel uit deze collectie is immers anders, wat een willekeurige plaatsing mogelijk maakt. Tegelijk laat de technologie toe om binnen hetzelfde dessin voorgedefinieerde combinaties te kiezen van verschillende, bij elkaar passende planken en tegels.

Vloeren-die-indruk-maken-06.jpg

Met de expressieve dessins en 12 nieuwe kleuren van Expressive Floors komt Moduleo een trendgevoelig en modebewust publiek tegemoet.

Met Mystical verkent Impress het onontgonnen terrein van hout dat met textiel wordt verweven. Deze aanpak zet in op gedurfde patronen, composities en kleurencombinaties. Moduleo komt de trend van ‘botanicals’ en tropisch hout tegemoet met het abstracte Shades. Het effect van gelaserd hout zorgt voor een uitgebalanceerde en speels lijnenspel. Bohemian geeft met het dessin van de ‘korte

Vloeren-die-indruk-maken07.jpg

Hongaarse Punt’ het interieur een expressieve, eclectische en tegelijk strakke touch. Het chevron-patroon wint sterk aan populariteit. Het geometrische Jumble Stone speelt in op de 3D-trend. Het 2D-ontwerp maskeert hier een 3D-structuur die de tegels een extra grafische dimensie bezorgt. De combinatie van het terugkerende ton-sur-ton met zachte pastelkleuren straalt gratie uit, met een moderne en minimalistische toets.

Verkrijgbaar vanaf eind 2017.

Vloeren-die-indruk-maken08.jpg

Vloeren-die-indruk-maken09.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide