1269
Dé nieuwste trend op het gebied van vloeren
Gepubliceerd: 14-06-2022

Wij gaan graag met de voetjes van de vloer, en dit doen wij het liefste op een hippe variant! Op het gebied van vloeren hebben we al heel wat voorbij zien komen. Waar we ooit begonnen met tapijt in alle huiskamers, kwam al snel parket om de hoek kijken. De massieve houten planken werden vervolgens steeds vaker ingeruild voor hip laminaat.

Maar ook deze plank kreeg een innovatieve opvolger in de vorm van PVC. En ook vandaag de dag doe je met die plank nog helemaal mee. Maar er is alweer een nieuwigheid op het gebied van vloeren, namelijk SPC. Wij leggen je uit wat dit inhoudt.

Wat is SPC?

SPC, oftewel Stone Polymer Composite is een duurzame en stabiele plaat die een stuk bestendiger tegen externe factoren is dan heel wat andere materialen. SPC gedijt goed in een warme en natte omgeving. Dit komt omdat het een samenstelling is van kalksteen en PVC, vaak met een vinyloppervlak. Kortom, een combinatie van vele verschillende materialen die samenkomen in een ideale manier van vloerbedekking.

inspiratiebrochures1.png

Daarnaast zijn de meeste SPC vloeren ook super eenvoudig te leggen aangezien dit gaat door middel van een innovatief kliksysteem. Geen geknoei met lijm en andere zaken maar gewoon eenvoudig in elkaar te klikken. Een vloer van SPC is dan ook een eyecatcher voor bijna ieder interieur.

Het oog wil ook wat

Leuk, zo’n handig en innovatief systeem maar het oog wil natuurlijk ook wat. Dus ontstaat al snel de vraag; Hoe ziet SPC eruit? Wij kunnen wel stellen dat het een stijlvol vloertje is. Hij past werkelijk in elke stijl, het is namelijk in zeer uiteenlopende motieven, kleuren en reliëfs te krijgen. Wij zijn dan ook groot fan, en kunnen niet wachten om ons beste beentje voor te zetten op deze nieuwe trend.

Kortom, wil jij helemaal hip doen én een praktische gast in huis halen? Dan is je verdiepen in SPC wat je te doen staat. Van de kinderkamer tot de keuken, het is in staat om echt elke ruimte op te leuken. En de prijs, die valt reuze mee. Zeker als je ziet hoelang deze vloer meegaat!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide