532
Review; PUUR over de vloer!
Gepubliceerd: 21-06-2023

Onlangs hebben wij al eens een artikel op onze site gewijd aan het concept van PUUR vloeren. Van een volger kregen wij onlangs de reactie dat zij mede door ons enthousiasme dit puur staaltje vakwerk hadden ingeschakeld voor een nieuwe vloer.

De bestaande laminaatvloer was hard aan vervanging toe, en ze hadden hun oog laten vallen op een praktische PVC vloer die wél de uitstraling van een echte houten vloer heeft. Hoe dit is bevallen en of het ook echt Puur vakwerk was? Hier een eerlijke review.

De woning

Zoals het bedrijf Puur Vloeren zelf ook aangeeft zorgen zij er altijd voor dat de vloer er goed in ligt. Zij geven vooraf een eerlijke prijs door, en geven ook aan hoeveel tijd ze nodig hebben. In het geval van onze volger ging het om een eenkamerappartement in Hilversum, waar de oude vloer vervangen werd door een nieuwe. De ondergrond van de oude vloer was echter niet egaal, dus hebben zij dit klusje ook voor haar geklaard.

inspiratiebrochures1.png

puurvloeren-voor.jpg

Inclusief het egaliseren zijn de experts van Puur Vloeren twee dagen over de vloer geweest. Goed om te vermelden is dat het naast het egaliseren en het leggen van de vloer, ook ging om het leggen van PVC op een trapje.

puurvloeren-voor-2.jpg

puurvloeren-na-2.jpg

Dit vraagt iets meer tijd, maar geeft nét dat beetje extra luxe aan een huis wanneer dit mee is genomen in het geheel.

De ervaring

Nu de PVC vloer er inmiddels rotsvast in ligt blijkt het inderdaad net zo fijn en praktisch te zijn als verwacht. De voordelen van een PVC vloer zijn enorm ten opzichte van andere materialen, het is slijtvast en eenvoudig in onderhoud.

puurvloeren-na-3.jpg

Weersinvloeden spelen geen rol zoals bij echt hout, en het heeft een warme uitstraling. Het gevoel dat het ook nog eens duurzaam geproduceerd is, is een fijn idee. Na de tijd had onze volger nog wat vragen over de ideale manier van onderhoud. Ook deze werden snel en deskundig beantwoord door de mensen van Puur.

Wij waren al fan van het aanbod van Puur Vloeren, maar het is dan natuurlijk altijd nog afwachten hoe het in de praktijk uitvalt. Door deze positieve ervaring en het prachtige resultaat wordt ons voorgevoel bevestigd. Heb jij naar aanleiding van een blog van ons ook een positieve (of negatieve, dat mag natuurlijk ook want eerlijkheid voorop!) met een product, bedrijf of leverancier? Laat het ons weten, wij vinden dit leuk en interessant om te horen. Want kwaliteit is geen kwestie van puur geluk, maar van puur vakwerk. Dat blijkt maar weer!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide