5237
PVC vloer kopen
Gepubliceerd: 25-11-2019

Ben je bezig met een nieuwe inrichting voor je woning of bedrijfspand en ben je nog op zoek naar een nieuwe vloer? Dan is een PVC vloer een goed idee. PVC vloeren beschikken over een kliksysteem. Dankzij dit kliksysteem zijn ze gemakkelijk en snel te plaatsen. Daarnaast kun je ook extra lange, extra brede en PVC vloeren met houtstructuur en vellingskant vinden.

 

Wanneer je een PVC vloer bij de juiste partij koopt, hoeft een PVC vloer ook zeker niet duur te zijn. Voor een kleine prijs kun je jouw PVC vloer aanschaffen. Ben je benieuwd naar de voordelen van een PVC vloer? Wij vertellen je graag alles wat een PVC vloer jou te bieden heeft.

inspiratiebrochures1.png

De voordelen van een PVC vloer

PVC vloeren staan bekend om de vele voordelen die het biedt. Er zijn veel verschillende PVC vloeren. Zo zijn er PVC planken met een echte houtlook die nauwelijks te onderscheiden zijn van een echte houten vloer, maar er zijn ook PVC vloeren die er uitzien als grijze tegels door middel van een beton look. Zo is er voor ieder interieur wel een geschikte PVC vloer te vinden. Daarnaast maakt een PVC vloer ook geen contactgeluid. Zo maakt het geen geluid wanneer je er overheen loopt, wel zo prettig voor je onderburen. Een PVC vloer is ook ontzettend onderhoudsvriendelijk. Het PVC is gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden. Daarnaast hoef je een PVC vloer ook niet te behandelen met een speciale spray. PVC heeft een zeer harde toplaag waardoor je er gemakkelijk op loopt en het lastig is om dit te beschadigen. Een PVC vloer is erg bestand tegen krassen en vlekken. Heb je het vaak koud of past een verwarming aan de muur totaal niet bij je interieur? Wanneer je een PVC vloer hebt, leg je hier heel gemakkelijk vloerverwarming aan. Met vloerverwarming is het heerlijk om zonder schoenen door het huis te lopen, zeker tijdens de koude winterdagen. Een PVC vloer is erg geschikt voor een ruimte die veel gebruikt wordt. Dankzij het ijzersterke kunststof is een PVC vloer enorm stabiel en sterk.

PVC vloer kopen van top kwaliteit

Ben jij op zoek naar een PVC vloer van hoge kwaliteit? Dit kan een lastige klus zijn als je niet weet hoe je een partij moet zoeken die dit aanbiedt. Een voorbeeld van een goede partij voor de aanschaf van sterke PVC vloeren is BeBo Parket. Deze partij heeft een ruim assortiment vloeren van hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide