1751
Mysterieuze vloeren
Gepubliceerd: 20-03-2018

Naast de natuurgetrouwe eik- en leisteenpatronen breidt Moduleo de Impress-collectie uit met abstracte en expressieve dessins. Het resultaat zijn originele pvc-stroken waarmee unieke en authentieke interieurs kunnen worden gecreëerd. Elke plank of tegel uit deze collectie is immers anders, wat een willekeurige plaatsing mogelijk maakt. Tegelijk laat de technologie toe om binnen hetzelfde dessin voor gedefinieerde combinaties te kiezen van verschillende, bij elkaar passende planken en tegels.

 

Voor de toepassing wordt gedacht aan een entree van een hotel of restaurant, luxe boetiek, concept store, kantooromgeving of andere inspirerende werkplek in een bedrijf of praktijk.

inspiratiebrochures1.png

mysterieuze-vloeren3.jpg

Met de expressieve dessins en 12 nieuwe kleuren van Expressive Floors komt Moduleo een trendgevoelig en modebewust publiek tegemoet.

mysterieuze-vloeren2.jpg

Met Mystical verkent Moduleo het onontgonnen terrein van hout dat met textiel wordt verweven. Deze aanpak zet in op gedurfde patronen, composities en kleurencombinaties.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide