2963
ID Supernature, de vloer voor een natuurlijke basis
Gepubliceerd: 23-07-2018

Zoek jij een nieuwe vloer met beton of hout look? De nieuwe PVC collectie iD Supernature is het meestduurzame en betaalbare alternatief voor een houten- of betonnen vloer. Dankzij nieuwe digitaleprinttechniek zijn de PVC stroken niet van echt hout of beton te onderscheiden. Groot voordeel van een iD Supernature vloer is dat deze supersterk is en geschikt voor intensief gebruik. Geef je interieur een mooie, natuurlijke basis met brede planken of een visgraat patroon. Voor de industriële woonstijl zijn de pvc tegels met betonlook een perfect uitgangspunt voor een stoere en moderne sfeer.

 

iD-Supernature_180220-34446.png

Natuurlijk wonen met iD Supernature
De natuur in huis halen is het beste medicijn om je heerlijk te voelen in je interieur. Met natuurlijke kleuren en materialen is het optimaal ontspannen. De basis voor de inrichting begint bij de vloer. Metde iD Supernature pvc stroken kun je alle kanten op want er is een ruime keuze uit verschillende houtskleuren en elke strook is uniek qua houtprint. Door de natuurgetrouwe uitstraling past deze vloerperfect in de landelijke woonstijl. Met een visgraat motief geef je de stijl al snel een meer klassiekedraai. Een nieuw styling idee voor bijvoorbeeld in de hal of slaapkamer is om de visgraat pvc strokendoor te laten lopen op de wand als lambrisering. Hou je van een bohemien woonstijl? Dan zijn de donkere houtskleuren de basis voor een tropisch-etnische sfeer. Combineer met gevlochtenmaterialen, grote tropische planten en comfortabele meubelen voor dat ‘vakantiehuis’ gevoel.

iD-Supernature_180220-34416.png

Gezelligheid in de open keuken
In de nieuwste woontrends is een houten(look) vloer de belangrijkste basis in de open keuken dieoverloopt naar de zitkamer. Zo wordt de totale sfeer warm en gezellig en creëer je een ruimtelijkeffect. Tegelijkertijd wordt deze meest ‘sociale’ plek in huis intensief gebruikt. PVC stroken zijn danpraktisch om toe te passen en zijn niet van een echt parket te onderscheiden. In de iD Supernaturecollectie hebben de PVC stroken een lengte van 122 en zijn 20 cm breed. Combineer de naturellenkleuren en materialen met zwarte accenten in meubelen en accessoires voor het actuele woonbeeld.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide