3307
Een pvc vloer 4x anders!
Gepubliceerd: 18-04-2019
Steeds meer mensen kiezen voor een pvc vloer vanwege de vele voordelen. De designs worden steeds realistischer en een pvc vloer is bijna niet meer te onderscheiden vaneen echte houten vloer,tegelvloer of gietvloer. Een pvc vloer is perfect voor vloerverwarming, je hebt bijna geen onderhoud en er zijn talloze mogelijkheden! Wij zetten er 4 op een rij.

1. Betonlook pvc vloer
Met een betonlook pvc vloer heb je de voordelen van pvc en de looks van beton. Een ideale combinatie! Een strak gelijmde pvc vloer is nauwelijks te onderscheiden van een betonvloer. In tegenstelling tot een betonvloer voelt een pvc vloer zacht aan en is daardoor behaaglijker in huis.

2. Visgraat pvc vloer
Droom je van een visgraatvloer, maar wil je ook een makkelijk te onderhouden vloer? Met een visgraat pvc vloer heb je weinig onderhoud in tegenstelling tot een houten visgraat vloer. Een pvc visgraatvloer is, net als een echte houten vloer, verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren.

inspiratiebrochures1.png

3. Houtlook pvc vloer
Een pvc vloer met houtlook heeft tegenwoordig niet alleen steeds meer verschillende prints, maar ook de voelbare structuur van hout. Wist je dat je ook brede pvc vloerplanken hebt? Hiermee geef je je vloer net weer een andere twist. En ook een houtlook pvc vloerheeft bijna geen onderhoud nodig; ideaal!

4. Tegellook pvcvloer
Een pvc vloer met tegellook is hét alternatief voor vloertegels. Een pvc vloer is qua looks nauwelijks te onderscheiden van een echte natuurstenen vloer. Een stenen vloer voelt vaak wat kil en koud aan en geeft relatief veel geluidsoverlast. Pvc tegels vangen het geluid op en het materiaal voelt minder koud aan. Met een pvc vloer heb je wel de looks van een tegelvloer, maar niet de nadelen.

Wat kost een pvc vloer?
Er zijn goedkope en dure pvc vloeren op de markt. Het verschil zit hem vaak in de kwaliteit. Dit bepaalt de uiteindelijk prijs samen met het uurtarief van de vakspecialist voor het leggen van de vloer. Het verlijmen van een pvc vloer is namelijk een precieze klus en vraagt om vakwerk. Het is verstandig om offertes op te vragen om specialisten op prijs en kwaliteit met elkaar te kunnen vergelijken.
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide