1217
Een moderne betonlook met een voordelige PVC vloer
Gepubliceerd: 11-05-2022 Laatste update: 30-07-2023

De gietvloer betonlook van tegenwoordig is uiterst populair onder de renovaties van huizen en bedrijven. Dat heeft de vloer te danken aan de moderne en robuuste uitstraling, waardoor de gietvloer zowel in een klassiek, modern of landelijk interieur past.

Maar zon uiterst populaire gietvloer installeren in uw nieuwe ruimte kan een behoorlijk prijskaartje aan zitten. Daarvoor is de oplossing een PVC vloer in huis te halen met een betonlook. In dit artikel leggen wij u graag uit welke voordelen dit met zich meebrengt.

Een gietvloer of PVC betonlook vloer?

Naast het feit dat een gietvloer erg prijzig is, is het installeren van een gietvloer een echt precisie werk en wordt het aangeraden dit door professionele specialisten te leggen. Daarentegen, zijn PVC vloeren erg gemakkelijk zelf te installeren in uw ruimte en hoeven er dus geen bijkomende kosten voor het installeren van de vloer bij te komen. Bovendien is een gietvloer in betonlook erg gevoelig voor krassen van meubelstukken of schoenen en is de vloer gevoelig om te scheuren. Bij een PVC vloer heeft u dit probleem niet, bijna elke PVC vloer is namelijk geschikt voor krassen, deuken en scheuren, waardoor de vloer er lang splinternieuw uit zal zien.

inspiratiebrochures1.png

betonlook_pvc_kopiëren.jpg

Een PVC vloer en zijn voordelen

Een PVC vloer heeft veel technische voordelen en goede eigenschappen die niet alleen de installering gemakkelijk maken, maar ook het onderhoud van de vloer, waardoor de lange levensduur van de vloer optimaal benut kan worden. Een PVC vloer is geschikt voor vloerverwarming, waardoor u ongeacht het seizoen kunt genieten van warme voeten. Bovendien heeft het PVC laminaat een anti slip laag, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het uitglijden op de vloer. Een PVC vloer betonlook is er in verschillende kleuren, maten en designs er is dus genoeg keuze om uw favoriete betonlook uit te kiezen en uw ruimte te installeren met het PVC laminaat.

Waar uw nieuwe PVC betonlook vloer te installeren?

Een PVC vloer betonlook wordt vaak geïnstalleerd in ruimtes zoals uw badkamer, om een moderne en unieke uitstraling te vormen. Doordat de PVC vloer waterbestendig is, zal de installering in een badkamer of bijvoorbeeld uw keuken, geen problemen opleveren. Maar niet alleen deze ruimtes zijn geschikt, denk bijvoorbeeld ook aan uw woonkamer of slaapkamer, dit kan door een PVC vloer betonlook een robuuste uitstraling krijgen en kunt u combineren met oneindig veel verschillende interieurstijlen.

Een echte alleskunner dus die u erg veel gemak zal brengen, waarmee u ook nog eens bespaard op uw portemonnee.

Lees ook:

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide