3017
Alles is mogelijk met een vloerprint op maat
Gepubliceerd: 19-07-2019

Als je op zoek bent naar een originele, eigenzinnige vloer, dan kies je voor vloerprints op maat. Het is mogelijk om een ontwerp op hoogwaardige vinyl te printen. Hierin zijn de mogelijkheden eindeloos. Vloerprints zijn een voordelige oplossing, als je een creatieve vloer wilt. Want een vinylvloer kost veel minder geld dan een traditionele vloer. Bovendien kun je deze gebruiken voor elke ruimte. Dankzij de antislip-eigenschappen en UV-bestendigheid, is een vloerprint ook geschikt voor badkamer, toiletruimte of serre.

 

Basic of  Premium vinyl?
In principe krijg je een vloerprint op maat. Welke print je ook kiest, deze wordt op de geschikte vinylvloer aangebracht. Is deze bestemd voor je huis? Dan is UBY Basic het aangewezen product. Deze vinylvloer is 2 millimeter dik en heeft een slijtlaag van 0,22 millimeter. Gebruik je de vinylvloer voor je beurs- of bedrijfsvloer, dan geniet UBY Premium de voorkeur. Deze vinylvloer is ook 2 millimeter dik, maar bestaat uit een volledig transparante slijtlaag, met de vloerprint als onderlaag. Beide producten zijn brandveilig en hebben het brandcertificaat Bfl-s1 en de R10-classificatie voor slipweerstand.

inspiratiebrochures1.png

1055-vloer.jpg

Wat wordt de print?
Een vinyl vloerbedekking kan met iedere gewenste afbeelding worden bedrukt. De hoge printkwaliteit zorgt voor haarscherpe vinylvloeren. Het assortiment met bestaande vloerprints biedt ruim 60 verschillende prints, verdeeld tussen de categorieën Geometrie, Mediterraan, Kids en Fotografie. Dit zijn trendy ontwerpen met  diverse motieven, tegeltjes, kunstwerken en talloze dessins, die je de mogelijkheid geven je interieur precies zo vorm te geven als je wilt.

Hoe werkt dat, een vloerprint op maat?
Voor een vloerprint op maat neem je contact op met UBY.nl. Dit bedrijf laat zijn producten naadloos aansluiten op je wensen. Op elk formaat print het je gewenste design. Heb je zelf iets in gedachten? Stuur het op en vraag ons om advies. Is je product klaar, dan wordt deze snel naar je verstuurd. Het leggen van je vloer doe je zelf, zonder te veel moeite. Want vinyl is eenvoudig zelf te leggen, met dubbelzijdige tape voor een tijdelijke bevestiging, of lijmspray voor een permanente. Hiervoor krijg je heldere instructies meegeleverd. Leg je product 48 uur van tevoren in de bestemde ruimte, zodat deze de omgevingstemperatuur kan aannemen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide