4176
Waarom een gietvloer ideaal is!
Een gietvloer is een van de meeste populaire vloeren van dit moment. De gietvloer kent talloze voordelen en heeft een stoer uiterlijk. De uitstraling van een gietvloer wordt bepaald door eenvoud en past daarom in elke stijl. Of je nu een landelijke woonstijl hebt, een industrieel interieur of een moderne stijl; een gietvloer kan altijd!

Voor alle ruimtes In de woonkamer, in de keuken, in de badkamer, de keuken én in de slaapkamer: een gietvloer kan overal. Tegenwoordig hebben steeds meer huizen vloerverwarming. Een gietvloer en vloerverwarming gaan perfect samen want een gietvloer is warmte doorlatend.Je hoeft dus niet bang te zijn voor koude voeten als je kiest voor een gietvloer.

In alle kleuren Vaak denk je bij een gietvloer al snel aan grijs, maar een gietvloer heb je in vele verschillende kleuren. Wel zien we neutrale grijstinten dit jaar veel en met name de lichte grijstinten zijn de trend. Helemaal van nu is een gemêleerd patroon door twee verschillende tinten grijs met elkaar te combineren. Hierdoor ontstaat een levendige vloer waar je ongetwijfeld jarenlang plezier van hebt.

Bijna onderhoudsvrij Een gietvloer is gemakkelijk schoon te maken. Je hebt geen chemische producten nodig, maar met een stofzuiger en vochtige doekkan je uit de voeten. Verder heeft een gietvloer geen naden waar vuil tussen kan komen en zijn ze geluiddempend, vlak, slijtvast en, niet geheel onbelangrijk, krasbestendig.

Wat kost een gietvloer? Een gietvloer leggen is vrij arbeidsintensief. Hierdoor spelen de afmetingen van de ruimte en het uurtarief van de vakman een belangrijke rol. Het is daarom verstandig om altijd meerder specialisten met elkaar te vergelijk op basis van prijs en kwaliteit. Meerdere gietvloer offertes geven je een goed en eerlijk beeld. Zo weet jij waar je aan toe bent en betaal je een eerlijke prijs.
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners