859
Voordelen van een egaline gietvloer
Gepubliceerd: 01-03-2023

Je wilt een nieuwe vloer. De huidige vloer is aan vervanging toe, of je bent net verhuisd en wil je wilt het huis eigen maken. Kies eens voor een prachtige egaline gietvloer. Dit is een moderne en stijlvolle vloer die geschikt is voor zowel bedrijven als voor particulieren. De vloer past goed thuis in een industrieel en minimalistisch interieur.

Wat is het?

Een egaline gietvloer is een type vloer dat door middel van giettechnieken wordt uitgestreken. Het materiaal wordt als een vloeibare massa op de ondervloer gegoten en vervolgens aangestreken tot een egale laag. Hierdoor ontstaat een strakke en moderne uitstraling. Met dit type vloer vang je twee vliegen in één klap: een egale vloer én een egaline vloer als afwerkvloer.

Voordelen van een egaline gietvloer

Er zijn vele voordelen aan een egaline gietvloer, hieronder noemen we enkele belangrijke:

  1. Eenvoudig schoon te maken: de vloer heeft een glad oppervlakte en is daardoor makkelijk schoon te maken.
  2. Onderhoudsarm: deze eindvloer is gemakkelijk te onderhouden en vereist slechts af en toe een oppervlaktereiniging. Dankzij de coatlaag.
  3. Duurzaam: de vloer is duurzaam en kan jaren meegaan zonder te vervagen of beschadigd te raken.Dankzij het afcoaten van deze vloer voorkom je vet en viezigheid. Zo gaat de vloer extra lang mee.
  4. Keuze uit diverse kleuren: deze vloer is verkrijgbaar in diverse kleuren. Denk aan wit, grijs, zwart, bruin, etc. Hierdoor kun je een vloer kiezen die perfect bij je interieur past.
  5. Geluiddempend: de vloeris absoluut geluiddempend en vermindert het geluid van voetstappen en meubels. Hierdoor is het een populaire keuze voor bovenwoningen of appartementen.
  6. Strakke uitstraling: Een egaline gietvloer heeft een strakke en moderne uitstraling, waardoor het een echte eyecatcher is in iedere ruimte.

Direct een vloer egaliseren, een unieke eindvloer én de bovenstaande voordelen. Dat doet het hart van menig interieurliefhebber sneller kloppen. Wel moet erbij gezegd worden dat het gieten en uitvlakken wel om expertise vraagt. Kies daarom bij voorkeur voor uitbesteding bij een professional, zoals Vloerenconcurrent.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide