1535
Poxy
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 27-04-2017

Voor mensen die durven te kiezen voor een strak vormgegeven, eigenzinnig interieur lanceert Poxy de trendy Industrielook op de particuliere markt. Deze in alle industriële kleuren lever-bare vloerbedekking kan in alle ruimten van het huis worden toegepast, van woon- tot slaap-kamer, van keuken tot hal en zelfs in de badkamer.

Naast de vele grijsnuances, maar de ook sprankelende, expressieve kleuren waarin de vloeren leverbaar zijn, zijn vaak de praktische kanten van dit vloersysteem doorslaggevend. De Poxy Industrielook is volledig naadloos en strak, uiterst slijtvast, waterdicht en zeer eenvoudig in onderhoud.

De Poxy Industrielook kan in het interieur goed gecombineerd worden met industriële ele-menten zoals fabriekslampen en aluminium of rvs objecten. Strakke banken accentueren de minimalistische look. Een apart, sprankelend effect kan verkregen worden door toevoegingen van goud-, zilverglitter of parelmoer of grenette en artige resp. fijne witte en gekleurde na-tuursteensnippers. Het gebruik van smalle en brede aluminium profielen in de vloer versterkt nog meer de industriële uitstraling. Door de toepassing van profielen is het mogelijk om di-verse figuraties zoals banen of blokken in de vloer te verwerken. De esthetische kwaliteiten van dit vloersysteem zijn zeer groot te noemen.

De Industrielook is standaard in een zijdematte uitvoering leverbaar, maar kan ook voorzien worden van een epoxy verzegeling. Dit verhoogt nog meer het glanzende effect in de vloer en is door toepassing van de verzegeling ook uitermate geschikt om in natte ruimten zoals de badkamer te worden toegepast.

Deze oersterke, kleurvaste en zeer betaalbare vloerbedekking is de trend voor het moderne transparante interieur.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide