1414
Poxy

Voor mensen die durven te kiezen voor een strak vormgegeven, eigenzinnig interieur lanceert Poxy de trendy Industrielook op de particuliere markt. Deze in alle industriële kleuren lever-bare vloerbedekking kan in alle ruimten van het huis worden toegepast, van woon- tot slaap-kamer, van keuken tot hal en zelfs in de badkamer.

Naast de vele grijsnuances, maar de ook sprankelende, expressieve kleuren waarin de vloeren leverbaar zijn, zijn vaak de praktische kanten van dit vloersysteem doorslaggevend. De Poxy Industrielook is volledig naadloos en strak, uiterst slijtvast, waterdicht en zeer eenvoudig in onderhoud.

De Poxy Industrielook kan in het interieur goed gecombineerd worden met industriële ele-menten zoals fabriekslampen en aluminium of rvs objecten. Strakke banken accentueren de minimalistische look. Een apart, sprankelend effect kan verkregen worden door toevoegingen van goud-, zilverglitter of parelmoer of grenette en artige resp. fijne witte en gekleurde na-tuursteensnippers. Het gebruik van smalle en brede aluminium profielen in de vloer versterkt nog meer de industriële uitstraling. Door de toepassing van profielen is het mogelijk om di-verse figuraties zoals banen of blokken in de vloer te verwerken. De esthetische kwaliteiten van dit vloersysteem zijn zeer groot te noemen.

De Industrielook is standaard in een zijdematte uitvoering leverbaar, maar kan ook voorzien worden van een epoxy verzegeling. Dit verhoogt nog meer het glanzende effect in de vloer en is door toepassing van de verzegeling ook uitermate geschikt om in natte ruimten zoals de badkamer te worden toegepast.

Deze oersterke, kleurvaste en zeer betaalbare vloerbedekking is de trend voor het moderne transparante interieur.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners