1883
Piet Boon & Solidfloor
Gepubliceerd: 29-09-2012 Laatste update: 28-08-2017

Ode heeft iets wat andere vloerleveranciers niet hebben: vertrouwen van en samenwerking met gerenommeerd en spraakmakend ontwerper Piet Boon. Hij heeft Odes Pasta lijn duurzaam en tijdloos leven in geblazen en hiermee de basis gelegd voor een inmiddels jarenlange samenwerking. Voor zijn interieurprojecten gebruikt Boon naast zijn eigen Pasta lijn ook regelmatig de Puur vloerlijn.

Ode, dochteronderneming van Bolidt Kunststoftoepassing, levert aan de hand van vier vloerlijnen exclusieve design gietvloeren voor de particuliere woningmarkt. De samenwerking met een groot meester in architectuur en interieur is een betrouwbare graadmeter voor de consument. Piet Boons werk kent internationale sterrenstatus. Met zijn vooruitstrevendheid heeft hij ook dit jaar weer een verdiende en gewaardeerde plek op de meest toonaangevende designbeurs in Milaan, Salone Internazionale del Mobile.

De Ode vloerlijnen hebben elk hun eigen uiterlijk en karakter. Puur is het Ode materiaal in haar meest basale vorm. De kleuren zijn opwindend of ingetogen. De Passie vloer heeft een parelmoerglans en schittert wanneer er licht op valt. Pracht creëert driedimensionale vloeren waarin een spel van duizenden glasparels plaatsvindt. En ten slotte Pasta van Piet Boon. Aardse, warme tinten die zich uiten in een spannende melange van meerdere kleuren. Speels, maar toch rust en eenvoud.

Voor een levendige, echte ervaring met deze designvloeren zijn de Ode vloeren te zien in modelwoningen, showrooms en in Toonkamer te Utrecht (www.toonkamer.nl). Bovendien neemt Ode deel aan verschillende (internationale) interieurbeurzen.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide