2516
DRT Gietvloeren
Gepubliceerd: 25-10-2012 Laatste update: 05-05-2022

DRT introduceert een noviteit op het gebied van gietvloeren. Het betreft de nieuwste milieuvriendelijke ontwikkeling in samenwerking met BASF. De Urban Velvet Plus, een duurzame gietvloer waarvan alle grondstoffen, van olie tot eindproduct, volledig worden hergebruikt.

Met de Urban Velvet Plus garandeert DRT een vloer die vrij is van VOS (vluchtige organische stoffen). Hierdoor is een gezonde leefomgeving veiliggesteld. Deze vloer bestaat niet alleen uit verantwoorde en herwinbare ingrediënten,ook zijn deze geproduceerd door het meest duurzame chemische bedrijf wereldwijd, BASF.

Met het behalen van het internationale AgBB certificaat voldoet de Urban Velvet Plus aan alle normen die gesteld worden aan producten met een lage emissie en is hiermee een verantwoorde keuze!

inspiratiebrochures1.png

Urban Velvet Plus is een hoog flexibele, UV resistente polyurethaan vloer. Grote voordelen zijn contactgeluiddemping, minder krasgevoelig en niet verkleurend door UV straling. De gietvloer kan zowel in uni- als mengkleuren worden gerealiseerd. Het kleurenpallet is zeer uitgebreid, vrijwel ieder tint is te maken, van naturel grijs tot aan een vrolijke, felle kleur. Daarnaast is de vloer ideaal in combinatie met vloerverwarming of koeling.

Ook bij renovatie is een gietvloer een goede keuze. Hij kan indien nodig, direct over een tegelvloer worden geplaatst zonder sloopwerkzaamheden en kosten. Met zijn minimale dikte van 3 mm vormt dit geen enkel probleem in een bestaand interieur.

Voor meer informatie: DRT Vloeren, T +31 412-642588, www.drt.nl.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide