1511
Gietvloer
Gepubliceerd: 17-08-2012 Laatste update: 27-04-2017

Dit jaar lanceerde DRT de op maat gemaakte DRT carpet-collection by Desso. Deze collectie is in samenwerking met Desso ontwikkeld. De karpetten zijn speciaal afgestemd op de DRT gietvloeren en verwoorden de nieuwste trends en tinten op het gebied van wonen. DRT en Desso benadrukken hiermee de kracht van de strakke gietvloer in combinatie met een zacht karpet.

De kwalitatief zeer hoogwaardige gietvloer kenmerkt zich door een strak maar tegelijk warm karakter. De Desso karpetten verhogen dit warme karakter en geven tegelijk extra comfort en leefbaarheid aan de gietvloer.

Unieke kenmerken van de gietvloer zoals een natuurlijke look, slijtvast/krasbestendigheid, vloeistofdichtheid, de lange levensduur en anti-allergische eigenschappen zorgen voor een perfect combi. De minimalistische, strakke look van een gietvloer laat zich goed combineren met een carpet.

DRT Vloeren heeft vier productlijnen: Urban Velvet, Living Concrete, Stone Island en Special Items. Alle vloeren hebben specifieke kenmerken, optisch en/of technisch.

Al deze gietvloeren zijn verkrijgbaar volgens het uitgebreide standaard kleurenpallet van DRT Vloeren. DRT geeft 3 jaar garantie op gelegde vloeren, uitlopend tot 10 jaar garantie op UV stabiliteit!Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide