1208
Floor Paint van Farrow & Ball

De vloer wordt steeds meer beschouwd als de ‘vijfde muur’, een plek om kunstobjecten ten toon te stellen of om een interieur een origineel tintje te geven. Met behulp van Farrow & Ball Floor Paint kunt u houten of betonnen vloeren met een vleugje kleur transformeren. Schilder een traploper, een vloerkleed of een streeppatroon en creëer een opvallend design, of blaas een ruimte nieuw leven in door eenvoudig de vloer in één kleur te schilderen.Floor Paint is verkrijgbaar in elk van de 132 weergaloze verfkleuren uit het Farrow & Ball assortiment, van pittige tinten zoals Charlotte’s Locks en Arsenic tot krachtige kleuren als Black Blue en Down Pipe. Het product is eveneens verkrijgbaar in alle neutrale nuances. Floor Paint, geformuleerd met uitsluitend de beste ingrediënten, bezit een betoverende diepte van kleur en heeft een robuust en duurzaam karakter.

Floor Paint is slijtvast, geeft een klassieke eggshell afwerking en is geschikt voor gebruik op alle houten of betonnen vloeren binnenshuis, inclusief die van garages en werkplaatsen. Zoals alle Farrow & Ball verven is het een product op waterbasis met een laag VOS-gehalte en is het dus milieuvriendelijk.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners