Ceramistone niet alleen geschikt als keukenblad

Het keramische plaatmateriaal Ceramistone wordt vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen. Door de unieke eigenschappen is het materiaal uitermate geschikt als keukenblad. Door de gesloten samenstelling is het oppervlak 100% vlekbestendig tegen vetten, zuren en zelfs aan agressieve middelen als chloor! Ook de hittebestendigheid een pré! U schuift de hete pan zo van het fornuis op de aanrecht. Verder is het licht van gewicht, slijtvast en supersterk! Over krassen maakt u zich dus helemaal geen zorgen.

Ceramistone als vloer of terras

Met zoveel goede eigenschappen zijn er met dit materiaal natuurlijk veel meer toepassingen mogelijk. Wat dacht u van een Ceramistone vloer? Door de kasbestendigheid en slijtvastheid zal er geen ‘loop’ ontstaan. De vloer is bovendien eenvoudig te reinigen, want er trekt geen vuil in het gesloten oppervlak. Zelfs weersinvloeden en lage temperaturen hebben geen vat op Ceramistone, dus het is zelfs toepasbaar als terras.

Maten en kleuren

De kracht van Ceramistone® schuilt in het grote formaat. Strakke, egale wanden en vloeren of naadloze keukenbladen versterken een minimalistisch karakter. Het plaatmateriaal wordt geleverd in elke gewenste vorm en maat. Het maximale plaatformaat is 3 meter x 1 meter. In het 24 kleuren tellende pallet vindt u natuurdecoren en prachtige monotinten.

Bron: Vereniging comfortabel wonen

Meer informatie: KemieOok leuk om te lezen