Nog even en we gaan weer lekker naar buiten. Begint het bij jou ook al te kriebelen en overweeg je om binnenkort je terras aan te gaan leggen of te vervangen? Lees dan vooral even verder over keramische terrastegels. Want die bieden een prima alternatief voor de bestrating van je terras.

 

 

Populaire houtlooktegels ook voor buiten
Keramische terrastegels zijn erg in trek omdat er een enorm grote keuze is in kleur, formaat en uitstraling. Naast de wat meer standaard vierkante tegels in een beige of antraciet tint, zijn er tegenwoordig ook allerlei andere soorten zoals bijvoorbeeld tegels met een stoere betonlook voor een industrieel tintje. Of wat dacht je van houtlook tegels. Ze hebben de afmeting van een planken vloer en zelfs de houtnerf is voelbaar aanwezig. Het ongemak van glad worden bij regen, kromtrekken, slijtage of vlekken blijven achterwege bij deze tegels.

Vlekken maken nauwelijks kans
Keramische terrastegels zijn niet alleen mooi om te zien, ze hebben ook veel voordelen. Ze zijn heel erg compact dus daardoor kan vocht niet in de tegels dringen. Dit maakt dat vlekken nauwelijks kans maken want alles wat je knoeit blijft op de tegel liggen en veeg je er zo weer vanaf.

Niet gevoelig voor krassen
Keramische terrastegels zijn onder zeer hoge temperaturen gebakken en hierdoor heel hard. Ze buigen niet, trekken niet krom en zijn niet erg gevoelig voor krassen.

Ook voor bij het zwembad
De oppervlakte van de tegels is stroef gemaakt, zodat je niet snel uitglijdt. Dat is natuurlijk fijn als het net geregend heeft, maar ook rondom je zwembad kun je deze tegels dus gerust plaatsen.

Ben je overtuigd van keramische terrastegels? Breng dan eens een bezoek aan een van de showrooms van Nibo Stone. Zij hebben een uitgebreid assortiment natuursteen en keramische tegels voor binnen en buiten. Kijk op hun website voor meer informatie,

Ga vloertegels kijken bij Nibo Stone in Vianen en maak van 1-31 augustus kans op een large kamado barbecue twv € 499  Lees meer 

 

Ook leuk om te lezen