1550
Vintage kleden zijn nog steeds populair!

Wij krijgen vaak te horen hoe lang de vintage kleden trend nog duurt en wij denken dat het een echte blijvende trend is. Vintage is nog steeds populair en is meer een begrip geworden binnen de vloerkleden. We zien wel veel verschuivingen in kleuren, maar mensen willen nog steeds graag de vintage en versleten look.


Soorten en maten

Vintage vloerkleden zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo is er het vloerkleed met een mooie vintage print die het gehele kleed siert. Een patchwork is echter wat speelser door de verschillende tegels die één geheel vormen.

Het is tevens erg belangrijk om te bedenken welke afmeting het best bij jouw wensen past. Dit blijkt vaak moeilijker dan men denkt, maar gelukkig zijn hier een aantal handige tips voor. Bedenk goed waar je het kleed wilt plaatsen en welke afmetingen mooi zijn voor die ruimte. Gelukkig kun je binnen het assortiment altijd een vloerkleed vinden dat past én welke je mooi vindt. De vintage vloerkleden zijn namelijk in vele maten verkrijgbaar.

Creëer het gewenste effect

Welk effect wil jij creëren met een vintage kleed? Misschien twijfel je nog, maar dat duurt niet lang meer. Door het spelen met ruimte, kleur en design kun je een hoop verschillende effecten bereiken en de gewenste sfeer creëren met een vintage vloerkleed.

Mag jouw interieur wel wat speelser en kan het wat extra pit gebruiken of ben jij juist op zoek naar een vintage tapijt met een subtieler design, voor de laatste finishing touch in je interieur? Hoewel je ook met een rustige print een speelser effect kunt creëren door bijvoorbeeld vloerkleed-layering draagt een patchwork op zichzelf al een speelsere look met zich mee.

Is jouw interieur koploper in de laatste kleurentrends? Kies dan voor een vintage vloerkleed in een, bijvoorbeeld groen, oker geel of een pastel roze.Dit zijn de kleurentrends van 2018. Op deze manier verweef je de vintage stijl van het vloerkleed gemakkelijk met de rest van het interieur. Wanneer je juist voor een donkere en warme kleur kiest zoals rood of bruin creëer je een huiselijke en warme sfeer. Het is maar net welk effect je wilt bereiken!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners