740
Bonaparte tapijt

Textiele vloerbedekking wordt weer steeds populairder, ook onder jonge consumenten. Bonaparte speelt hierop in met drie nieuwe kwaliteiten in modieuze kleuren die naadloos aansluiten bij de huidige trends. Natuurlijke en grijze tinten worden gecombineerd met heldere kleuren en bijvoorbeeld populaire blauwe accenten. De namen van de nieuwe tapijten - Mondo, Motion en Vita - spreken daarbij voor zichzelf.

Bonaparte Mondo laat zowel in kwaliteit als kleurstelling precies zien én voelen waarom tapijt zo snel aan belangstelling wint. Het volumineuze tapijt heeft een luxueuze, zacht glinsterende uitstraling en voelt zeer zacht aan. Het modieuze kleurenpalet biedt alle mogelijkheden om Mondo te combineren met de meest uiteenlopende woonstijlen. De tinten zijn Graniet, Donkerbeige, Amethist, Onyx, Sepia, Cappucino, Ivoor, Perkament, Koper, Messing, Mahonie, Robijn en Aubergine.

Motion en Vita
Het modieuze luspooltapijt Bonaparte Motion heeft dankzij een grafische look een vlotte en stoere uitstraling. Het tapijt is antistatisch en zeer geluiddempend. Behalve voor woongebruik is Motion ook uitermate geschikt voor kleinere projecten. Die brede toepasbaarheid komt duidelijk tot uiting in de vijftien verschillende kleuren: Antraciet, Titaan, Oceaan, Aqua, Graniet, Taupe, Leem, Robijn, Orange, Terra, Caramel, Beige, Naturel, Toendra en Amethist.

Bonaparte Vita - de naam zegt het al - is een zeer levendig ogend tapijt. Het heeft afwisselend hoge en lage lussen, waardoor een tweed-effect met een heel natuurlijke uitstraling ontstaat. Net als Bonaparte Motion is ook Vita geschikt voor toepassing in kleinere projecten. Daarbij heeft het tapijt een warmte-isolerend effect en wordt geluidshinder behoorlijk verminderd. Vita is beschikbaar in de kleuren Bordeaux, Indigo, Antraciet, Havanna, Graniet, Olijf, Honing, Zand, Naturel, Cappuccino, Sepia en Mocca.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners