762
Bonaparte

Je keert er altijd weer naar terug. De traditie van het landschap. De kringloop van het boerenland. Ruige akkers, groene weidegronden, in de verte het opblinken van de rivier. De boer trekt zijn voren in de volle grond. Zaait, oogst, terwijl de seizoenen wentelen en de wind ruist door het vlechtwerk van wilgen en populieren langs het jaagpad... Dat is de kracht van de nieuwe Sarto van Bonaparte. Een modern tapijt met stevige wortels in de traditie. Met de structuren en de kleuren van de natuur; rul als aarde, rond als kiezel, gevlochten als biezen matten. Stevig en robuust om te zien is Sarto door de moderne verwerking van de garens toch verrassend zacht om aan te raken. Met ronde lussen afwisselend hoog en laag verwerkt is Sarto de ideale combinatie van traditie en modern comfort. De veertien nieuwe kleuren van Sarto bestrijken het volle palet aan natuurtinten. Van donkere gesluierde kleuren als Bruinkool en Bauxiet via middentonen als Topaas en Amethist naar heldere accenten als Barnsteen en Marmer. Het rijke palet van Sarto sluit daarmee goed aan op het natuurlijke gevoel van het moderne wonen.

Bonaparte Mellow

Tastbare warmte met de weelde van een vacht

Dit is een belevenis. Herfst in Schotland. Het laatste licht treuzelt op de heuvels in de verte, de kracht van de immense natuur is haast voelbaar in de heidevelden aan je voeten. Kijk, daar bij dat bosje, daar beweegt iets! Grote runderen. Een echo van de oertijd. Zacht snuivend komen ze naderbij. Leg je hand op hun vacht. Voel het ruw, voel het zacht eronder. Tastbare warmte. Het gevoel van de nieuwe Mellow van Bonaparte is een gevoel van rechtstreeks contact met de natuur. Een nieuwe en innovatieve manier van garenverwerking maakt het mogelijk. De pool van Mellow bestaat uit twee lagen: een gekrulde korte onderlaag bedekt door een lange gemêleerde bovendraad. Samen zorgt dit voor een nonchalante structuur met een levendige dieptewerking. Mellow krijgt zo de dynamische uitstraling van een dierlijke vacht. De weelde van de dierenwereld is ook de inspiratiebron voor de 16 tinten van Mellow, in een range aan kleuren die goed aansluit bij het moderne pure woongevoel. Van het rijke Mink, Sabel en Marter tot het vurige Vos en Eekhoorn: Mellow kleedt iedere vloer in de warme rijkdom van de natuur. Stoer, robuust en opvallend van structuur, en natuurlijk met de luxe kwaliteit die u van een Bonaparte tapijt mag verwachten!

Bonaparte Calypso

Calypso: de vrolijke noot van Bonaparte

Het is aanstekelijk, dit melodietje. Fris, vrolijk, opgewekt. Je krijgt zin om mee te fluiten, om je voeten te bewegen, om te draaien met je heupen. Schop je schoenen uit, schud je haar los, gooi je armen in de lucht! Vergeet je zorgen en dans mee op het vrolijke ritme van het Caribische carnaval!

Calypso is een aanstekelijk nieuw tapijt van Bonaparte. Een intens gekleurd en modieus unitapijt met een levendige pool. De warme Calypso bezit alle eigenschappen om uit te groeien tot een publiekslieveling: trendy, vrolijk en verkrijgbaar in een opvallend breed kleurpalet. Calypso speelt bovendien op een ijzersterke troef: de uiterst vriendelijke verkoopprijs. Calypso: biedt daar maar eens weerstand aan!

De nieuwe Calypso is een festival aan woonplezier met de vanzelfsprekende kwaliteit van een Bonaparte tapijt. Het brede kleurpalet van maar liefst 18 tinten maakt Calypso overal in huis soepel toepasbaar. Op stevige basistonen als Bakeliet en Chocola klinken plezierige middentonen als Amandel, Zand en Bonsai. Spetters als Azuur, Papaya en een opvallend Rood maken het kleurenfestival van Calypso compleet.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners