1067
Roxy flirt met het interieur!

Een Roxy vloerkleed verrast, verbindt en verleidt met levendige structuren en modische kleuren

Met een levendige frisé structuur, de combinatie van matte en glanzende garens en nieuwe modische tinten flirt tapijtcollectie Roxy van Bonaparte met het interieur. Als volumineus vloerkleed of kamerbreed tapijt zorgt Roxy voor een stevige basis. Trendkleuren als brick, brons of burgundy geven een trendy twist.

Flirten is fun!

De combinatie van verschillende texturen en materialen wordt belangrijker in woon- en modetrends. Dat bevestigt trend forecaster Li Edelkoort in haar onlangs verschenen trendboek. Edelkoort ziet steeds vaker een 'flirt' tussen materialen, zoals de combinatie van mat keramiek en glanzend glas in één ontwerp. Ook in het interieur wordt volop geflirt! Neutrale kleuren flirten met modische tinten en matte en glanzende optieken gaan een verbintenis met elkaar aan. Tapijtcollectie Roxy zorgt voor een stevige basis en verbindt het interieur. Het resultaat? Een dynamisch en samenhangend interieur dat aansluit bij de laatste woontrends!

Stoere basis en speelse structuur

Tapijtcollectie Roxy is er in 14 gemêleerde kleuren. Een 'steenachtig' palet met brick, marmer, leisteen en blauwsteen zorgt voor een stoere basis met industriëletouch. Accentkleuren als brons en burgundy maken de collectie modisch. De Roxy collectie oogt stoer én speels: door de frisé structuur met gekrulde garens krijgt het vloerkleed of kamerbreed tapijt een volumineuze en speelse look.

Verrassend vloerkleed

Hoe maak je van jouw huis een trendy thuis? Met een vloerkleed dat geheel is gemaakt naar jouw stijl en smaak! Kies eens niet voor één kleur, maar combineer verschillende kleurbanen met elkaar. En met vier kleinere kleden kan je steeds van opstelling wisselen. Om de scherpe prijs (€56,95/m2) hoef je het niet te laten! Flirt met levendige structuren en modische kleuren: flirt met Bonaparte Roxy!GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners