710
Bonaparte Kira

Dit is een hit. Een nummer dat iedereen kent, iedereen meefluit, niemand onberoerd laat. Gezellig, levendig, warm. Iets voor op je ipod tijdens een onbekommerde treinreis, iets voor in de auto op weg naar een etentje bij vrienden. Zo is Kira, het nieuwe tapijt van Bonaparte: altijd welkom en makkelijk in de omgang.

Kira is een eerlijk tapijt, modern en fris in duo-tint uitgevoerd. Comfortabel van oppervlak en door het brede kleurpalet overal in huis toepasbaar. Het warme Kira is sterk in de middentinten als het gangbare Nougat, Beige of Teddy. Toch ontbreken ook opvallende accenten als het fonkelrode Grenadine niet. Egaal of gecombineerd gelegd: het soepele Kira voelt zich overal thuis.

En niet voor niets is deze hit geproduceerd in de studios van Bonaparte: de hoge kwaliteit garens en de modernste productietechnieken garanderen een jarenlang gebruiksgemak. Kira heeft de vanzelfsprekende kwaliteit die u van Bonaparte gewend bent.

Kira hoeft met een consumentenadviesprijs van € 19,75 per vierkante meter ( € 79,- m1/400 cm, € 98,75 m1/500 cm) voor niemand onbereikbaar te zijn. Een tapijt met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Vandaar dat we met recht kunnen zeggen...

Bonaparte Kira: gezellig en makkelijk in de omgang!GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners