750
Bonaparte

Een tikje stoer. Een tikje apart. Maar vooral: makkelijk in het gebruik. Dat is het nieuwe no-nonsense-tapijt van Bonaparte: Jeans. Een tapijt dat zit als een stevige broek, als een makkelijke trui, als dat ene jasje waarin je zoveel hebt meegemaakt.

Jeans schiet je aan als je echt aan de slag wil. Op zolder, in je hobbykamer, in je atelier. Actief bezig zijn: Jeans kan het hebben. Want de twaalf kleurvarianten van Jeans zijn gemaakt met de compromisloze kwaliteit die u van Bonaparte gewend bent: stevig, duurzaam, kleurvast. Jeans is klaar voor gebruik.

Ware klasse verloochent zich niet. Jeans zou een gewoon doordeweeks tapijt zijn als de kleurstelling niet opvallend modern was. Geheel eigen tinten Paars, Turquoise en Gember geven de mogelijkheid om een stevig kleuraccent te zetten, terwijl het subtiele Lelie of Nougat zich soepel voegt naar ieder interieur. De opvallende belijning van de pool -als van tweed of spijkerstof- geeft bovendien de mogelijkheid om iedere kamer een ruimtelijke dimensie mee te geven.

De moderne kwaliteitsgarens van Jeans zorgen voor een jarenlang gebruiksgemak. Dit moderne werkpaard onder de tapijten is daarbij met een consumentenadviesprijs van € 19,75,- per vierkante meter (€ 79,- m1/400 cm, € 98,75 m1/500 cm) opvallend vriendelijk geprijsd.

Jeans, het moderne werkpaard van Bonaparte: klaar voor gebruik!GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners