1132
Earth to Sky tapijttegels

Glanzende garens. Krachtige kleuren. En een spannende structuur. De tapijttegels ‘Earth to Sky’ brengen de onmetelijke pracht van het heelal binnen bereik. Deze Carpet Tile-collectie van IVC leent zich bij uitstek voor de inrichting van kantoorruimtes en vergaderzalen.

 

De Duracolor-garens en de EcoFlex™ NXT-ruglaag dragen bij tot een onberispelijke kwaliteit. Duracolor-nylon is, dankzij een geïntegreerde bescherming, bestand tegen vrijwel alle vlekken. Nylon is een sterk materiaal dat niet rafelt en uiterst duurzaam is door zijn lange levensduur.

De EcoFlex™ NXT-ruglaag is 100% recycleerbaar en 40% lichter dan standaard backingsystemen, dus makkelijker te plaatsen. Deze tapijttegels scoren voortreffelijk qua dimensionele stabiliteit, ondanks de lijmvrije installatie. Het ‘loose lay’-verlegsysteem zorgt bovendien voor een betere luchtkwaliteit.

Met adembenemende kleurschakeringen en intense donkere nuances weerspiegelt ‘Earth to Sky’ de eindeloze uitgestrektheid van de kosmos. Glanzende metallic garens en innovatieve tufttechnieken maken het krachtige kleurenpalet nog opvallender. De collectie is verkrijgbaar in 2 modulaire formaten, tegels van 60,96 x 60,96 cm en 30,48 x 91,44 cm.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners