1029
Quick Step

Opmerkelijke nieuwkomer is de geprefabriceerde parketvloer. Deze 22 mm gepersdroogde massief beuken vloerdelen worden al in de fabriek ingekleurd en ook nog eens voorzien van een ijzersterke matte laklaag. Hierdoor ontstaat een modieuze vloer met uitstekende eigenschappen én niet onbelangrijk - een eenvoudig te onderhouden vloer. De vloerdelen met messing en groef en worden aan elkaar bevestigd door een handig clipsysteem en kunnen doe-het-zelf geïnstalleerd én gedemonteerd worden, waardoor dit systeem gewoon weer met u meeverhuist.

Geprefabriceerde gelaagde parketvloeren (lamel parket)
Deze vloer wordt altijd legklaar en compleet afgewerkt geleverd. Het parket is gelaagd opgebouwd en bestaat uit een zelfdragende onderlaag van (goedkoop) vurenhout waarop kruiselings verlijmde vurenhouten latjes zijn bevestigd. De toplaag bepaalt het uiterlijk en bestaat meestal uit circa 5 tot 8 mm dik hardhout. De gangbare houtsoorten zoals beuken, eiken of essen zijn alom vertegenwoordigd in deze productgroep. De kwalitatief betere lamel vloeren bieden ook nog eens de keuze uit exclusievere houtsoorten zoals merbau, kambala, mutenye, ahorn of basralocus. De sterkte toplaag bestaat uit meerdere slijtvaste laklagen en maken deze uiterst geavanceerde vloer zo goed als onaantastbaar. Lamel parket zelf leggen is goed te doen en het risico op werken is minimaal door de kruiselings verlijmde laagstructuur

Lamelparket met olieafwerking
Steeds vaker worden lamelvloeren ook met olie afgewerkt, waarbij gezegd moet worden dat het onderhoud van een zogenaamde UV olie anders is dan een natuurolie.

Bron: Uw Vloer | Vraag hier gratis vloerenbrochures aan.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners